23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for bygge- og anlægsuddannelser i København

Lasse Falck Steenland er ny direktør for bygge- og anlægsuddannelserne på erhvervsskolen Next

Der er godt gang i bygge- og anlægsbranchen, og det betyder en stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Især i hovedstadsområdet mangler der dygtige håndværkere til at løse opgaverne.

Den udfordring skal 51-årige Lasse Falck Steenland være med til at løse. Fra 1. december er han nemlig ny uddannelsesdirektør i Next Uddannelse København, hvor han skal stå i spidsen for erhvervsskolens bygge- og anlægsuddannelser.

- Danmark kommer til at mangle dygtige faglærte, og det gælder også i bygge- og anlægsbranchen. Derfor er det en både vigtig og spændende opgave, vi i Next skal være med til at løse. Det ser jeg frem til at være en del af, siger Lasse Falck Steenland i en pressemeddelelse.

Tæt samarbejde
Han satser på, at Next gennem tæt samarbejde med bygge- og anlægsbranchen uddanner den arbejdskraft, der er behov for.

Uddannelserne

Next Uddannelse København udbyder blandt andet bygge- og anlægsuddannelserne tømrer, snedker, murer, anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger.

Uddannelserne holder til i Rødovre, Glostrup og København NV.

- Jeg er meget bevidst om, at vi skal være i stand til at omstille uddannelserne til det, som arbejdsmarkedet efterspørger. Derfor håber jeg også på et tæt og godt samarbejde med bygge- og anlægsvirksomhederne, så Next uddanner den arbejdskraft, der er behov for, siger Lasse Falck Steenland videre.

Den nye Next-uddannelsesdirektør kommer fra en stilling i Københavns Kommune, hvor han de seneste 20 år har arbejdet med det sociale område og senest været borgercenterchef for handicapområdet i Københavns Kommune.

Hans uddannelsesbaggrund er en professionsbachelor i pædagogik, en master i human ressources og en diplomuddannelse i ledelse.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172