23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Casa, Sweco og Øllgaard

Niras
Niels Rosenberg, civilingeniør og projektdirektør, fejrer 25 års jubilæum i Niras i dag. Jubilaren blev ansat hos daværende Birch & Krogboe i 1993, hvor han arbejdede som fagingeniør inden for konstruktioner og senere som projektleder. I 1998-99 havde han en kort afstikker til en mindre rådgiver som IT-konsulent, men kom derefter "hjem igen" og har været i Niras siden.

Niels Rosenbergs hovedinteresse er projektledelse, kvalitetsledelse og ledelse af diverse udviklingstiltag. Derudover har Niels Rosenberg siddet i styre- og arbejdsgrupper i forbindelse med design og implementering af økonomisystemer - først overgangen til SAP og senere Maconomy.

De seneste fem år har Niels bl.a. været projektleder på det store byggeri for Carlsbergs nye hovedsæde.

Casa
Claus Schovgaard Rasmussen, , er ansat i Casa som projektudviklingschef efter et par år i AG Gruppen. Han har tidligere været senior developer i Casa og vender efter et år tilbage for at styre udviklingen af Casa-projekter, primært i det jyske.

Claus startede sin karriere i den finansielle sektor, før han besluttede sig for at blive ejendomsmægler. Efter nogle år hos EDC Mæglerne og Eriksen Erhverv kom han til NCC’s udviklingsafdeling i 2001, hvor han fandt passionen for at udvikle ejendomme. Efter nogle år som ejendomschef i Nordicom kom han til Casa i 2011.

Sweco
Jonathan Leonardsen, 30 år, er ansat som markedschef for klimatilpasning og byudvikling i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad.

Jonathan er uddannet M.Sc. International Finance og kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Moe A/S, hvor arbejdede med strategisk rådgivning af bygherrer i forbindelse med udvikling af bæredygtige bydele.

Hos Sweco skal Jonathan arbejde med at udvikle bæredygtige og klimatilpassede byer, bl.a. ud fra et strategisk og økonomisk perspektiv.

Øllgaard
Christian Foldager, ingeniør og partner i Øllgaard Rådgivende Ingeniører, fylder 50 år søndag 3. november. Christian har været en del af Øllgaard siden 2013, og i 2017 blev han medejer af virksomheden, hvor han har det kommercielle ansvar samtidig med, at han arbejder som rådgiver inden for renovering af den eksisterende bygningsmasse.

Hans helt store passion er bevaring af historiske og fredede bygninger. Han har et indgående kendskab til gamle håndværksteknikker og elsker at finde løsninger på byggetekniske udfordringer som udskiftning af tagkonstruktioner, etageadskillelser eller bindingsværk med brug af de oprindelige materialer og metoder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172