23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Sweco og Risskov El

Sweco
Anne Kirstine Gjaldbæk, ingeniør, er ansat som brandingeniør i Konstruktionsafdelingen i København. Anne Kirstine har en Master i Brand fra DTU. Hun har de seneste 18 år arbejdet som brandrådgiver og kommer fra en stilling som brandingeniør hos Rambøll, hvor hun har arbejdet med bl.a. brandsikring af kraftvarmeværker/energi.Andreas Springer Nielsen, bygningsingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i Silkeborg. Andreas har netop afsluttet sin uddannelse på VIA Horsens.

Marie Bang Kristensen, VVS-ingeniør, er ansat som VVS-/ventilationsingeniør og projektleder i Silkeborg. Marie Bang Kristensen er uddannet fra Aalborg Universitet og kommer fra en lignende stilling hos Søren Jensen.

Martin Nilsen, konstruktionsingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i Aalborg. Martin Nielsen er uddannet fra Agder i Norge. Han har et års erfaring fra Norconsult - KAAI i Aalborg.

Bjarne Poulsen, VVS-ingeniør, er ansat som VVS-ingeniør i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i København. Bjarne kommer fra en lignende stilling hos COWI. Han har en bred teknisk baggrund og forståelse inden for projektering af tekniske installationer samt bæredygtigt byggeri.

Risskov El
Morten Kjær er trådt ud af direktionen og er i stedet indtrådt som bestyrelsesformand hos Risskov El ApS. Samtidig er Jonas Kjær og Leif Dueholm Støy indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Skærbæk Bygnings- industri og Østbirk Bygningsindustri
Thomas Morten Jørgensen er indtrådt i bestyrelserne hos Skærbæk Bygningsindustri A/S og A/S Østbirk Bygningsindustri i stedet for Morten Walsted. I Østbirk er han indtrådt som næstformand.(kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.172