23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Københavns Malerlaug, Boligselskabet Sjælland, NCC Property Development, Orbicon og Schneider Electric Danmark

Københavns Malerlaug
Per Vangekjær, malermester og ejer af Aage Møller A/S, fylder 60 år i morgen, tirsdag 10 september. Per har siden 2003 været oldermand for Københavns Malerlaug, og i 2011 blev han valgt som formand for Danske Malermestre. Han er næstformand i SMVdanmark og indtager herudover et utal af tillidsposter - herunder i bestyrelsen for Dansk Arbejdsgiverforening og som formand for Håndværkerforeningen København, der blandt andet arbejder for at sætte det gode håndværk i fokus.

Pers engagement i uddannelsen til bygningsmaler rækker meget videre end til formandsposten i Malerfagets faglige Fællesudvalg. Han sidder i bestyrelsen for SkillsDenmark og besøger - når tiden tillader det - altid WorldSkills-mesterskaberne.

Boligselskabet Sjælland
Bjarne Groth Kjær, 52 år, er ansat som it-chef i Boligselskabet Sjælland. Bjarne kommer fra en stilling som it-direktør i ejendomsforvaltningsselskabet Newsec Datea. Tidligere har han været chefkonsulent hos Nathan Herbert & Co., hvor han rådgav ledelser i forskellige virksomheder om valg af it-system.

NCC Property Development
Lars Winther er udtrådt af direktionen hos NCC Property Development A/S. Samtidig er Bo Sture Joachim Holmberg indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Magnus Per Martin Björkander, der forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Orbicon
Jes Engelund Hansen er indtrådt i direktionen hos Orbicon A/S. Samtidig er Magnus Meyer indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Bent Ejnar Juul Simonsen. Desuden er Jes Engelund Hansen, Eva Elisabeth Aspengren og Maria Hillevi Elisabeth Lindfelt indtrådt i bestyrelsen, imens Christian Herskind Jørgensen og Birgitte Brinch Madsen er trådt ud (kilde: CVR).

Schneider Electric Danmark
Thomas Träger er indtrådt som administrerende direktør hos Schneider Electric Danmark A/S i stedet for Helene Anna Rasmusson Egebøl. Samtidig er Hanne Bækager Sjøberg udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Thomas Träger, der forbliver i bestyrelsen (kilde CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141