23948sdkhjf

173 nye boliger i Brøndby – Aarhus-entreprenør tager totalentreprise

Raundahl & Moesby får nu æren af at opføre et af de første projekter, som skal omdanne det gamle erhvervsområde Kirkebjerg i det nordlige Brøndby. 

Kirkebjerg Parken hedder projektet, der nu går i gang, og det tæller 173 familieboliger på mellem 60 og 130 kvm. 

Raundahl & Moesby har udviklet boligprojektet, og entreprenøren fra Aarhus er også totalentreprenør for den kommende ejer Obel-LFI Ejendomme. 

Kirkebjerg Parken bliver et etagebyggeri med teglfacader, hvor der til samtlige boliger enten altan eller terrasse samt udsigt til grønne arealer. 

Byggeriet opføres i tre etaper med henblik på udlejning. Første etape med 70 boliger igangsættes nu, og de sidste to etaper i 2020. Omkring årsskiftet 2020/2021 kan de første beboere flytte ind. 

Projektet er tegnet af GPP Arkitekter og COWI er rådgivende ingeniør. Obel-LFI Ejendomme er blevet rådgivet af Bruun & Hjejle og NIRAS. Kromann Reumert har rådgivet Raundahl & Moesby. 

Kirkebjerg, et tidligere erhvervsområde i Brøndbyvester, skal de næste 10-15 år undergå en stor forandring. Kirkebjerg skal omdannes fra traditionelt erhvervsområde til en levende og grøn bydel med erhverv og op mod 2.000 boliger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25