23948sdkhjf

FB Gruppen i samarbejde med Sjælsø Management - første 60 boliger solgt til Dades

14 rækkehuse og 60 lejligheder i Hvidovre er det første fælles projekt mellem projektudviklerkoncernen FB Gruppen A/S og Sjælsø Management ApS t

Byggeriet i Hvidovre markerer starten på et nyt, strategisk samarbejde mellem FB Gruppen og Sjælsø Management, der både står for byggestyring og for at hyre fagentreprenører ind til de 74 boliger, der netop nu er ved at blive opført i det tidligere erhvervsområde, Snedkerhaven. Det skriver de to selskaber i en pressemeddelelse. 

-  Det er i de konkrete projekter, man finder ud af, om samarbejdet fungerer i praksis. Og det gør det. Vi kan se, at vi i fællesskab skaber værdi både for de kommende beboere og for investorerne. FB Gruppen har en spændende pipeline, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at realisere flere af disse, udtaler adm. direktør Flemming Joseph Jensen fra Sjælsø Management. 

Store forventninger

Hos FB Gruppen er der ligeledes store forventninger til samarbejdet med Sjælsø Management.

- Selvom vi vokser stærkt i disse år, har vi et ufravigeligt krav om at fastholde kvaliteten i vores byggerier, og det er Sjælsø Managements årelange erfaring og kompetencer inden for byggestyring garant for, udtaler produktionsdirektør Kristian M. Petersen fra FB Gruppen A/S.

Dades køber lejlighederne
Snedkerhaven i Hvidovre består af 14 ejer-rækkehuse og 60 lejligheder på 2, 3 og 4. værelser. Rækkehusene er alle solgt og forventes at stå færdige ved årsskiftet. Lejlighederne skal efter planen stå klar inden udgangen af 2020.

Køber af de 60 lejligheder er investeringsselskabet Dades, der er kendt for deres store ejendomsportefølje inden for storcentre og erhverv.

De seneste år har Dades arbejdet målrettet på at øge deres andel af private udlejningsboliger.  I dag tæller de private udlejningsboliger således flere end 1.000 lejemål.

- Vi er rigtig glade for at gennemføre denne spændende investering i Snedkerhaven. Det er første transaktion med FB Gruppen, og indtil nu har vi oplevet et professionelt forløb, så jeg er sikker på, at det ikke bliver den sidste, siger adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades A/S.

Dades samlede ejendoms-portefølje vurderes til en værdi på over 20 milliarder kroner, der bl.a. er fordelt på 67 kontorejendomme og 12 butikscentre, hvor hovedparten er beliggende i Storkøbenhavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.093