23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras og Bøjsø døre & vinduer

Niras
Louise Leisin, 45 år, er ansat hos Niras som konsulent. Louise er arkitekt og kommer fra en stilling hos NCC og arbejdede som IKT-leder (Informations - og KommunikationsTeknologi) på totalentrepriseprojekter og med at udvikle og indføre Virtual Design and Construction (VDC), som er en måde at sammentænke BIM, processer og samarbejdsformer i byggeriet.

Hos Niras skal Louise Leisin rådgive bygherre om IKT-forhold og stå for IKT-ledelse på byggeprojekter samt arbejde med procesudvikling i forhold til at digitalisere byggeprocessen med fokus på bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Bøjsø døre & vinduer
Brian Waldhauer, 52 år, Esbjerg, er netop tiltrådt som produktionsleder hos Bøjsø døre & vinduer i Vorbasse. Her vil Brian varetage den daglig drift i produktionen samt have personaleansvar.

Han kommer senest fra en stilling som supply chain manager hos Bramming Plast Industri A/S. Derudover har Brian mange års ledelseserfaring fra flere jobs og blandt andet været service manager hos Semco Maritime A/S og logistikchef hos Blue Wave A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141