23948sdkhjf

Flere branchefolk hentede inspiration i Aarhus

Sidste uges udgave af eventen Building Green i Aarhus havde et højere antal besøgende end begge de foregående år

Centralværkstedets gange, udstillerstandene og pladsen foran scenerne var godt fyldt op, da Building Green for tredje gang slog dørene op i Aarhus. Hele 2511 besøgende havde fundet vej til den grønne event, der levede op til forventningerne: 

Det oplyser eventen for bæredygtigt byggeri og løsninger i en pressemeddelelse. 

Indtryk fra Building Green Aarhus 2019

Scenerne er sat til grønt byggeri og arkitektur

Konkrete redskaber til den bæredygtige fremtid

Cirkulært byggeri skal være komfortabelt

BILLEDSERIE: Kom med til to dage i det bæredygtige byggeris tegn

- Vi er meget glade for den store opbakning blandt samarbejdspartnere, udstillere og det gode fremmøde af relevante besøgende, der bestod af rigtig mange arkitekter, bygherrer, ingeniører, entreprenører og byplanlæggere, forklarer Ditte Rosenquist, projektleder for Building Green. 

Foruden emner som byudvikling i Aarhus og cirkulær økonomi fik træ som byggemateriale igen i år stor opmærksomhed. Pladserne foran Central Stage var proppet til randen med interesserede besøgende, da emnet var på agendaen. 

Et andet tema, der blev taget rigtig godt imod, var fremtidens boformer. Building Greens besøgende var meget nysgerrige på at høre om nye former for bofællesskaber og måder at designe fremtidens livsstil, så vores byggeri imødekommer, hvordan mennesker gerne vil bo med bæredygtighed for øje. 

Startskuddet for bæredygtige iværksættere
Med alt udsolgt var pladsen til 74 udstillere fyldt op. Men det var ikke kun etablerede spillere, som fandt vej til Aarhus. 

Oppe på balkonen i Centralværkstedet kunne de besøgende gå på opdagelse i Innovation Village, hvor iværksættere viste deres grønne produkter frem.

For anden gang deltog iværksættervirksomheden Sund Forluft med deres grønne indeklimaløsning, og ifølge Kristoffer Jensen, der er administrerende direktør og medstifter, har det været et vigtigt startskud for startuppen. 

- Til eventen i Forum i efteråret 2018 mødte vi blandt andet nogle facilitatorer af et acceleratorprogram. Det har betydet, at vi er vokset fra et innovationsprojekt til en egentlig virksomhed med omsætning og har boostet vores salgstal fra blot 10 enheder inden eventen til 50 i dag. 

Fra København til Aarhus, Oslo og nu München
I efteråret 2018 var det Oslo, der for første gang fik besøg af den grønne event. Til november 2019 rykker Building Green for førstegang bæredygtighedsfesten sydpå til München. 

Eventen i Aarhus, München og Oslo er alle udsprunget af storebroren i København, der løber af stablen i slut oktober 2019 for niende gang.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188