23948sdkhjf

49.000 kvm logistikbyggeri i Taulov bliver totalentreprise

En 49.300 kvm store logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. 

- Der er tale om et totalentreprise-udbud, som pt er i proces. Derfor ved vi ikke endnu, hvilket firma, der skal bygge for Taulov Dry Port, skriver Tina Grønholdt Hansen, communications and marketing manager, Associated Danish Ports (ADP) i en mail til Licitationen. 

ADP er et kommunalt aktieselskab, som ejer og driver erhvervshavnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

Lager- og logistikcentret opføres i to etaper. Første etape på 26.000 kvm forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 kvm vil stå klar medio 2021. 

- Byggerierne går forventeligt først i gang i løbet af efteråret 2019, da udbuddet først skal gennemføres, oplyser Tina Grønholdt Hansen. 

Investerer op mod 2 milliarder
PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 mia. kr. i udviklingen af Taulov Dry Port. Målet er at udvikle området til Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter.

Den 49.300 kvm lager- og logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet, hvor parterne både står for køb af grund og investering i byggeriet.

Ejendommen er den første i en række kommende projekter, som over de næste år skal udvikle Taulov Dry Port. 

- Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, kommerciel direktør i ADP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125