23948sdkhjf

Ny vicedirektør i Dansk Boligbyg

To afdelingsledere får nye opgaver, når entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg rykker rundt på pladserne i ledelsen fra 1. april. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Afdelingsleder i firmaets filial i Odense Per Andersen er udnævnt til vicedirektør (COO) og skal samtidig fungere stedfortrædende direktør for Anton Nørgaard, hvis der skulle opstå behov for det.

Han fortsætter arbejdet med at lede afdelingen i Odense, men skal samtidig indgå i det strategiske arbejde i virksomheden samt som sparringspartner for den administrerende direktør.

Per Andersen er medlem af bestyrelsen for Dansk Boligbyg og har været afdelingsleder i Odense siden 2010.

Fra én til to i Roskilde
Der er også nye opgaver til afdelingslederen i Roskilde Jeppe Nielsen. Han er pr. 1. april udnævnt til regionsdirektør med overordnet ansvar for den eksisterende afdeling i Roskilde, samt den nye der etableres 1. april.

Jeppe Nielsen har været afdelingsleder i Roskilde siden den 1. november 2013, og har været ansat i Dansk Boligbyg a/s siden 2002.

Dansk Boligbyg har hovedkontor med 3 afdelinger i Horsens og afdelinger i Aalborg og Odense, samt altså fra den 1. april desuden 2 afdelinger i Roskilde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125