23948sdkhjf

Uovertruffen kvalitet - på begge sider

ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings- og installationsfasen. Der er ikke brug for flere komplikationer, kompromiser og forstyrrelser. Geberit foreslår en optimal proces til at bygge det komplette badeværelse.

Vi tildeler en dedikeret partner i hele projektforløbet og komplette værktøjer, der sparer både tid og penge og reducerer risikoen. Vi leverer uovertruffen teknologi bag væggen, både sanitære installationer og rørføring samt sanitet af bedste kvalitet. Hos Geberit kalder vi det The Power of Less. Det er din garanti for mindre kompleksitet, mindre besvær og mindre risiko i alle faser - fra tegning til færdigt resultat.

Installationssystemer, der dækker installationsløsninger til badeværelser bag væggen til diverse keramisk inventar, haner og blandingsbatterier og møbler.

Rørsystemer, der dækker alle typer afløbsløsninger og fremløbsløsninger til drikkevand, varme, køling og industrielle anvendelser.

Geberit er kendt for kvalitet og avanceret teknologi, og når de to elementer kombineres med næsten 150 års viden og erfaring inden for sanitet til badeværelser, bliver resultatet pålidelige produkter og en service, der gør livet lettere for vores kunder.

Vi tilbyder produkter, der definerer standarden inden for bad og sanitet. Vi ved, at et tæt samarbejde med kunderne er forudsætningen for, at de bliver tilfredse med løsningerne, og derfor er vi altid parate til at hjælpe med planlægning, logistik, installation, vedligeholdelse af produkterne og en hurtig, målrettet teknisk support. Fremragende produkter og kompetent service - vi kalder det Know-How Installed.

VI TILBYDER:

  • CAD- og BIM-tegninger
  • Komplette badeværelsesløsninger til begge sider af væggen
  • En teknisk rådgiver, der hjælper med projektplanlægning og styring
  • Produktsortiment til alle behov i badeværelset
  • God kundeservice i det daglige arbejde
  • Uddannelse og seminarer

Læs mere på www.geberit.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114