23948sdkhjf

Ny partnerkreds giver Skala Arkitekters vækst en spand kul

Skala Arkitekter danner en ny partnerkreds. 

Den nye partnerkreds består foruden stifter og administrerende direktør Kurt Ankjær af arkitekterne Mette Jepsen og Julie Ankjær samt de to bygningskonstruktører René Nedersee Andersen og Mads Malmkjær. Alle fire har været del af firmaet gennem flere år. 

Målet er at sætte tryk på en række strategiske indsatsområder i arkitektvirksomheden, som har præsteret vækst de seneste år. 

Skala Arkitekter A/S havde i 2017, som senest offentliggjorte årsrapport dækker, en bruttofortjeneste på 16,2 mio. kr. og et resultat før skat på 4,1 mio. kr. Året før var tallene henholdsvis 11,7 mio. kr. og 1,9 mio. kr.

- Med den nye, udvidede partnergruppe har vi fokus på at indfri og udbygge vores strategiske fokusområder og jeg glæder mig over at have fået flere kompetencer i spil i partnerkredsen, siger Kurt Ankjær i en pressemeddelelse om ændringerne.

Etableringen af den nye partnerkreds betyder også, at de to hidtidige partnere, Kent Jørgensen og Emil Simonsen, træder ud kredsen. De fortsætter dog i firmaet med fokus på deres respektive fagområder og aktuelle projekter.

Hermed henvises til udviklingsprojekter i Viborg, hvor arkitektfirmaet har flere aktiviteter undervejs. Dertil kommer flere projekter over hele landet –såvel senior- og ungdomsboliger, pleje og omsorgsprojekter som erhvervs- og kulturbyggeri, masterplaner og landskabsarkitektur.

Fakta: Skala Arkitekters partnerkreds 

Kurt Ankjær er CEO og stifter af SKALA Arkitekter, den øvrige partnerkreds består af:

  • Mette Jepsen: Arkitekt, afdelingsleder på SKALAs nye tegnestue i Oslo. Særligt fokus på at skabe solidt fodfæste i det norske marked, blandt andet via strategiske partnerskaber.

  • Julie Ankjær: Arkitekt og bygningskonstruktør. Ansvarlig for HR og særligt fokus på fortsat trivsel i den voksende medarbejderstab i Skala.

  • René Nedersee Andersen: Bygningskonstruktør, byggeøkonom samt tegnestueleder på Skalas tegnestue i Horsens. Særligt fokus på ressourcer og planlægning.

  • Mads Malmkjær: Bygningskonstruktør. Særligt fokus på kvalitetssikring, som sikrer en ensartet, høj kvalitet i projekterne.

Skala Arkitekter blev etableret for over 30 år siden og beskæftiger i dag 40 medarbejdere på tegnestuerne i henholdsvis Horsens, København og Oslo

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125