23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra MøllerLøkkegaard, Huskongen, Icopal, Mundelstrup El-Forretning, N. Buus & Co og Unidrain

MøllerLøkkegaard
Anlægsgartner MøllerLøkkegaard A/S i Ringsted har styrket administrationen: 

Camilla Udbjørg Pedersen, jordbrugsteknolog, er ansat i december. Camilla er oprindelig uddannet planteskolegartner, og vil assistere projektlederne med kompetent viden om det rigtige plantevalg og ikke mindst planternes optimale vilkår for trivsel.

Claus Nielsen, økonomichef, er ansat pr. 1. februar. Claus er oprindelig bankuddannet. Han har arbejdet i mere end 30 år som økonomichef i forskellige brancher inden for transport, produktion m.m.

Huskongen
Allan Bruun, Paul Christen Bredahl og Hanna Maria Semerson-Bredahl er alle udtrådt af bestyrelsen hos Huskongen A/S (kilde: CVR).

Icopal
Alfons Horn er udtrådt af direktionen hos Icopal ApS og som formand for bestyrelsen hos Icopal Danmark ApS (kilde: CVR).

Mundelstrup El-Forretning
Henrik Winther Nielsen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Herman Wind hos Mundelstrup El-Forretning A/S. Samtidig er Christian Carly Wind indtrådt i bestyrelsen, mens Henrik Winther Nielsen er udtrådt (kilde: CVR).

N. Buus & Co
Kristian Buus Jensen er indtrådt i direktionen i stedet for Martin Steen Linnemann hos N. Buus & Co ApS. Samtidig er Jens Aage Jerslev indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Lars Asger Enggaard. Ligeledes er Anders Bjørnlund, Else Jensen og Kristian Buus Jensen alle indtrådt i bestyrelsen, mens Anders Mejlholm Larsen er udtrådt (kilde: CVR).

Unidrain
Henrik Handschuh er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Karin Rebecka Spånberg hos Unidrain A/S. Samtidig er Karin Rebecka Spånberg indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bengt Lars Olov Spånberg, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125