23948sdkhjf

Pihl & Søn henter Aarsleff-direktør

Byggeentreprenøren Pihl & Søn A/S udvider direktionen med Anders Bang Henriksen, der tiltræder som driftsdirektør (COO) den 1. maj.

Han er hentet hos konkurrenten Per Aarsleff A/S, hvor han i øjeblikket er afdelingsdirektør for Byggeri Øst.

Stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn, Carsten Mindegaard, glæder sig over, at det er lykkedes at hente en stor profil.

- Vi er en ambitiøs forretning, der går efter at stille det stærkeste hold, og her passer Anders Bang Henriksen perfekt ind, siger han og begrunder:

Fra Pihl til Pihl

Flere personer fra det gamle E. Pihl & Søn, der gik konkurs i 2013, er så at sige vendt tilbage til den nye udgave af selskabet, Pihl & Søn A/S, der startede op i 2017.

Adm. direktør Halldór P. Ragnarsson (30 år hos det gamle Pihl, hvoraf det sidste var som adm. direktør)

Afdelingsdirektør Per Kongsbak (syv år i det gamle Pihl som projektchef)

Bestyrelsesmedlem Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg (22 år i det gamle Pihl, heraf godt 4 år som underdirektør)

Driftsdirektør Anders Bang Henriksen (næsten 17 år i det gamle Pihl, blandt andet som projektchef)

- Vi har kendt Anders i mange år, og han er en meget dygtig leder med den rigtige dna, som vi har brug for. Uden den dna ville han ikke have haft en topstilling i en stor byggekoncern som Aarsleff og skabt de flotte resultater, som han har gjort gennem årerne. Det er naturligt, at Anders kommer hjem, han kender vores virksomhed efter mange år i det gamle Pihl.

Gensyn med gamle Pihl-folk
Anders Bang Henriksen var 17 år i det gamle Pihl, der gik konkurs i 2013. Herefter kom han til Aarsleff, men vender altså nu tilbage til Pihl, der blev genstartet af en investorkreds med Carsten Mindegaard i spidsen i 2017.

Han er ikke den første fra det gamle selskab, som Mindegaard henter til den nye udgave af selskabet. Det samme gælder blandt andet for adm. direktør i Pihl & Søn, Halldór P. Ragnarsson, afdelingsdirektør Per Kongsbak og bestyrelsesmedlem Hans Anker Nielsen, der er adm. direktør i LM Byg, som er en fast del af det konsortium, som Pihl & Søn opererer i.

Og generelt mander Pihl op i øjeblikket. I januar blev Per Jensen ansat som økonomichef.

Flere nye kan være på vej
Carsten Mindegaard, I har hentet flere nye ansigter til bestyrelsen og direktionen siden opstarten. Er I færdige efter tilføjelsen af Anders Bang Henriksen?

- Langt fra. Vi har store ambitioner, og det kræver også, at vi fortsætter med at hente flere dygtige folk ind, i takt med at vi bliver større, siger Carsten Mindegaard, der tilføjer, at styringsentreprenøren forventer at skulle ansætte flere medarbejdere i det kommende år.

Pihl har landet en håndfuld ordrer siden genopstarten i 2017. I konsortium med LM Byg og MJ Eriksson står entreprenøren blandt andet for at etablere et nyt Scandic-hotel på over 30.000 kvm på Kalvebod Brygge og et boligprojekt på Teglholm Brygge for TDC Pensionskasse.

Anders Bang Henriksen har ikke mulighed for at udtale sig om skiftet før til maj.

Per Aarsleff A/S har ikke ønsket at kommentere.

Læs mere om: Pihl
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111