23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra V2C, Sweco og DM&E

V2C
Peter Friis, advisor i V2C, fylder 60 år mandag 11. februar. Med en bagrund som entreprenør og bygherrerådgiver er Peter en erfaren og motiverende leder og en værdifuld faglig ressource på ethvert byggeprojekt.

Fra Peter blev færdig på Danmarks Ingeniørakademi i 1984, har han arbejdet med byggerier i Danmark og udlandet. Fra midt 80’erne og op gennem 90’erne arbejdede Peter forskellige steder som Guinea Conakry, Moskva, Athen og Tyskland med varierende typer af projekter, efterfulgt at et årti som selvstændig erhvervsdrivende.

Sweco
Thomas Engelund Friis, 31 år, er ansat som projektleder i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Aarhus. Thomas er uddannet bygningskonstruktør.

Hos Sweco skal Thomas arbejde med projekter inden for vand- og energiforsyning, spildevand og infrastruktur, herunder projektledelse, tilsyn og byggeledelse. Thomas kommer fra en stilling som projektleder hos Barslund, hvor hans arbejdsområder omfattede anlægsprojekter og infrastruktur.

DM&E
Sebastian Skipper Ravn, 32 år, er ansat som chefkonsulent i DM&E Entreprenør. Han vil sammen med den anden konsulent på entreprenørområdet varetage de faglige og erhvervspolitiske interesser for entreprenør og kloakmestervirksomhederne over for myndighederne, uddannelsesinstitutioner, samarbejdspartnere og andre organisationer. Sebastian er uddannet civilingeniør i miljøteknologi fra Aalborg universitet i 2012. Her har fokus været på spildevand, overfladevand, drikkevand, jord og luft.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125