23948sdkhjf

Cramo oplever stigende salg af pavilloner

Cramo Adapteo har leveret 20 institutions- og skoleprojekter i år. Blandt andet plejesektoren er i fremgang

Pavilloner er i stigende grad løsningen, når plejesektoren, skoler og institutioner har pladsproblemer.

I år har der til dato været 20 pavillonprojekter til skoler og institutioner fra kommuner og institutioner ifølge en optælling fra leverandøren Cramo Adapteo.

Det er tre gange så mange som i 2017. Projekterne dækker over alt fra 150 kvm pavilloner til 1.500 kvm pavilloner til at dække et akut pladsbehov for genhusning af en hel skole, eksempelvis mens de eksisterende lokaler renoveres.

Alt andet end trist
- Vi ser en markant stigende efterspørgsel efter pavilloner. Vi er ikke blege for at sige, at pavilloner oplever et gennembrud til institutioner, skoler, kontor, plejesektoren, håndværkerboliger og studeboliger, siger Anne Adstofte, salgschef Cramo Adapteo og fortsætter:

- Vi møder samtidig en mere moderne holdning til pavilloner. I dag er pavilloner ikke en trist skurvogn men er pavillonmoduler i højeste bygningsmæssige kvalitet med er rigtig godt indeklima.

Kunder på besigtigelse
Kendskabet til fleksibilitet og en høj standard breder sig, og det spiller en afgørende rolle for væksten i 2018, påpeger Anne Adstofte.

- Vi ser øget interesse fra kommunernes side for pavillonløsninger til at udvide kapaciteten inden for plejecentre og aflastningspladser. Vi leverer pavilloner med god tilgængelighed, med skinner i loftet til personlifte og andet, som er en del af hverdagens krav i plejeboligerne, siger Anne Adstofte. brahe

Læs ogsåElever kom på verdens længste hyttetur

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094