23948sdkhjf

Elever kom på verdens længste hyttetur

Skole i Haderslev måtte igennem omfattende renovering efter skimmelsvamp. Elever blev midlertidig genhuset

I Haderslev er elever og personale på Sdr. Otting skole netop flyttet tilbage til de eksisterende lokaler. I godt otte måneder har de været på "hyttetur", som skolelederen med et smil kalder perioden i midlertidige pavillonlokaler.

- Det har fungeret rigtig godt for os i de otte måneder, og har uden tvivl været den bedste løsning for både elever og personale, siger Karsten Rudbeck, skoleleder på Sdr. Otting Skole.

I december 2017 krævede skolebestyrelsen, at de godt 600 elever og personale blev genhuset, da skimmelsvamp skabte voldsomme indeklimaproblemer med astma, migræne, svimmelhed, rindende øjne og elever, der efter to dage i skolen ikke havde kræfter til at komme mere i den uge. Derfor blev det besluttet, at hele skolen skulle renoveres.

Fælles genhusning
Efter forskellige overvejelser valgte skolen at opsætte pavilloner på skolens areal. Derved kunne alle elever og personale fortsat være samlet, og skolen fungere som den plejer.

En fælles genhusningsløsning var højt prioriteret fra skolens side.

Cramo Adapteo vandt opgaven og fik på kort tid opstillet 24 pavilloner med de nødvendige tekniske tilslutninger og anlagt adgangsveje mm. I februar 2018 kunne de godt 600 elever og personale flytte ind og fortsætte skolearbejdet.

Det betød desuden, at arbejdet med renoveringen kunne gennemføres effektivt og rationelt, når alle var ude af bygningerne. Alternativet havde været at arbejdet skulle være delt i etaper.

- Alle har taget det med godt humør. Vi er blevet overrasket over, at standarden af de midlertidige lokaler var så høj. Med et smil har vi kaldt det "verdens længste hyttetur", siger Karsten Rudbeck.

brahe

Læs ogsåCramo oplever stigende salg af pavilloner

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142