23948sdkhjf

Agromek drysser stjerner over udstillere

Den store landbrugsudstilling præmierer en række nye produkter på udstillingen i november

Det vil drysse med stjerner over 128 nye produkter, når Agromek, der er Nordeuropas største samlede landbrugsmesse slår dørene op til MCH Messecenter Herning den 27. november.

Agromek

Agromek er Nordeuropas største landbrugsmesse og har gennem 40 år samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere.

Agromek samler det hele i én stor messe med syv sektorer, hvor ”Entreprenør, vej og park” er den ene
Messen finder sted hvert andet år i MCH Messecenter Herning.

Årets Agromek foregår i dagene 27. - 30. november 2018
Kilde: www.agromek.dk

Bedømmelsen af nyhederne er netop afsluttet, og dommerne i nyhedsudvalget har givet tre stjerner til 13 nyheder, to stjerner til 44 nyheder og 71 nyheder har fået én stjerne. Blandt de trestjernede er 10 af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

- Det er dejligt at se den utrolige kreativitet og idérigdom, der vil afspejles på Agromek gennem produktnyhederne. De mange innovative nyheder vil være med til at hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen, i en pressemeddelelse.

Nyhedsværdien i uddelingen af de særlige Agromek Stars er styrket i år i tæt samarbejde med eksperter og dommere

- Formålet er, at besøgende på Agromek kan være sikre på, at der virkelig er noget nyt at se og høre, når de møder et Agromek Star skilt ude på standene - uanset om det har en, to eller tre stjerner, siger Claus Hermansen.

Alle to- og trestjernede nyheder konkurrerer om Agromek Awards i syv forskellige sektorer.

Nomineringerne bliver offentliggjort i slutningen af oktober.

Vinderne af Agromek Awards offentliggøres ved Agromek Award show tirsdag den 27. november.

Innovationskonkurrence

For første gang gennemfører Agromek innovationskonkurrencen Agromek Student Challenge, hvor de studerende skal løse cases for 10 virksomheder.

De studerende skal i teams på fem løse forretnings- og udviklingsopgaver, som de får stillet af virksomheder, der er blandt udstillerne på Agromek.

Konkurrencen afsluttes på sidstedagen den 30. november med bedømmelse af en international jury, der består af akademikere og topchefer fra industrien. I første omgang udpeges fem grupper til at komme på scenen og præsentere deres case-løsning. Herefter udpeges den endelige vinder af Agromek Student Challenge

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.344