23948sdkhjf

Casa ansætter ny topchef

Stifter Michael Mortensen får ny rolle i koncernen

Casas omsætning er godt på vej mod de to milliarder kroner, og medarbejderstaben nærmer sig 200. Samtidig er ordrebogen større end nogensinde og peger mod stor vækst også i 2019.

Tiden er nu inde til at styrke ledelsen med nye kompetencer, og stifter Michael Mortensen har derfor valgt at fratræde jobbet som administrerende direktør for at hellige sig udviklingen af nye byggeprojekter.

Ny administrerende direktør bliver Torben Modvig, som kommer fra en tilsvarende stilling hos boligudvikleren Bonava. 

- Jeg kender Casa og har fulgt med i den imponerende rejse, som Michael og hans hold har været på. Jeg har stor respekt for deres bedrifter og de projekter, de er og har været involveret i. Jeg er sikker på, at vi sammen kan nå nye højder, og jeg glæder mig derfor meget til at komme i gang og blive en del af holdet, siger Torben Modvig, der også har topledererfaring fra virksomheder som Rambøll og Davidsen Partnere.

Kender sine begrænsninger
Michael Mortensen ser først og fremmest sig selv som udvikler og iværksætter. Og derfor har han også selv skubbet på for at finde en afløser til at overtage den overordnede ledelse af Casa

- Jeg kender mine begrænsninger og ved, at jeg er allerbedst i udviklingen af nye projekter. Casa har nået et niveau, hvor vi har brug for en direktør med et rendyrket fokus på ledelse af forretningen og alle vores medarbejdere, og jeg er enormt glad for, at Torben har takket ja til den rolle. Jeg glæder mig til at overlade stafetten til ham – og til selv at få mere tid til at fokusere på udviklingen af vores nye projekter, siger Michael Mortensen.

Direktørskiftet sker pr. 1. februar 2019, og målet er at styrke Casas position indenfor udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom i Danmark.

Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128