23948sdkhjf

Schmidt Hammer Lassens topchef træder tilbage

Bente Damgaard forlader Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL) virksomheden efter 14 år i spidsen for virksomheden.

SHL oplyser i en pressemeddelelse, at der bliver tale om en glidende overgang, så Bente Damgaard får mulighed for gradvist at overdrage ansvaret, mens afløseren findes. Hendes sidste arbejdsdag bliver i november.

Kristian Ahlmark, partner, designdirektør i København og medlem af bestyrelse, udtaler i den forbindelse:

- Bente har spillet en helt afgørende rolle i at gøre virksomheden til det, den er i dag. Vi er taknemmelige for både hendes lederskab og venskab, og vi ønsker hende al mulig held og lykke.

Bente Damgaard kom til SHL i 2004 som CFO og blev allerede året efter udnævnt til CEO. I de sidste 14 år har hun ledet virksomheden gennem økonomisk opsving, finanskrise og internationalisering. Blandt Bente Damgaards bedrifter fremhæver SHL især etableringen af kontorer i Europa og Asien og senest sammenlægningen med Perkins+Will i starten af 2018.

- Det har været et kæmpe privilegium at stå i spidsen for en så talentfuld gruppe af medarbejdere i en vigtig periode præget af forandring og vækst. Selvom mit valg betyder, at jeg nu forlader Schmidt Hammer Lassen, så ved jeg, at firmaet står stærkere end nogensinde, og jeg er overbevist om, at virksomheden vil fortsætte sin opadgående kurve. Jeg ved, at firmaet er i de bedste hænder, udtaler Bente Damgaard.

Siden foråret 2018 har SHL udvidet partnerkredsen, og medarbejderskaren er vokset til over 200.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126