23948sdkhjf

Saga Wood flytter produktion til Norge

Saga Wood Aps har siden 2016 produceret imprægneret træ i Frejlev ved Aalborg. Her overtog man lokalerne fra det konkursramte Royal Termo Træ, og siden har Saga Wood arbejdet for at dygtiggøre sig i en teknik, der bruger varmebehandling og linolie i en mere bæredygtig imprægnering.

Nu flyttes produktionen så til Norge, som det hele tiden har været planen, fortæller administrerende direktør Christian Ting til Nordjyske Stiftstidende.

- Den produktion, vi har i Frejlev, har været en opstartsproduktion for at teste en helt ny teknologi og et helt nyt anlæg. Det er lykkedes, og vi har fået godt fat i markedet, siger han til Nordjyske.

Saga Woods træ har samme egenskaber som almindeligt trykimprægneret træ, men uden de miljømæssige ulemper. Det kan bruges til facader, terrasser og hegn.

Antallet af ansatte i produktionen i Frejlev har svinget lidt, men henover sommeren har der været 10-12 ansatte, hvis job nu forsvinder.

Om administration og salg fortsat skal ligge i Frejlev er ikke afgjort. Men Saga Wood bliver i en eller anden form i Danmark, skriver Nordjyske.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111