23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ardex, Klaravik og Industriens Pension

Ardex
Torben Kjemtrup, teknisk salgskonsulent fejrer 25 års jubilæum i Ardex og fylder 60 år. Blandt de projekter, som ifølge Torben Kjemtrup er de mest interessante at bidrage til som teknisk salgskonsulent, er supersygehusene, der lige nu opføres i hele landet. Men også andre projekttyper har givet spændende oplevelser med kunderne, også uden for landets grænser.

Klaravik
Kenneth Nielsen, 48 år, er ansat som Key Account Manager hos Klaravik Netauktion. Kenneths primære arbejdsopgaver bliver blandt andet at opsøge og formidle produkter til Klaravik internet-auktioner samt kontakt til kunder på Nordfyn.

Kenneth Nielsen kommer senest fra en stilling som butikschef hos Enoflora, hvor han har været siden 1998. Her stod han blandt andet for salg og kundeservice samt markedsføring og indkøb i forbindelse med store projekter. Inden da arbejdede han som selvstændig salgschauffør.

Industriens Pension
Kenneth Olsson, 54 år, er ansat som ejendomsinvesterings-chef i Industriens Pension.

Kenneth Olsson kommer fra en stilling som underdirektør i ATP Ejendomme og har i mere end 25 år arbejdet med ejendomsinvesteringer og værdifastsættelse af erhvervsejendomme. Siden 2011 har han været medlem af direktionsgruppen i ATP Ejendomme med ansvar for Investering og Portefølje i ATP’s danske portefølje.

Kenneth Olsson har været ansat i ATP Ejendomme siden 2003, og siden 2010 har han været ansvarlig for investeringsfunktionen. Siden da er den danske portefølje i ATP Ejendomme vokset fra ca. 10 mia. kr. til 30 mia. kr. i dag.

Tidligere har Kenneth Olsson i en lang årrække været ansat i BRFkredit, bl.a. som ansvarlig for værdiansættelsen af erhvervsejendomme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109