23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Cembrit, Cembrit Mester, Intego og Industriens Pension

Cembrit
Rune Jespersen, 37 år, er ansat som projektkonsulent hos Cembrit. Runes primære arbejdsområde bliver at varetage kontakten til arkitekter, entreprenører og rådgivere på Sjælland. Han vil desuden være ansvarlig for at fastholde og udbrede kendskabet til Cembrits produkter i forbindelse med projektbeskrivelser og projektsalg.

Rune er i sin tid uddannet glarmester, men har sidenhen videreuddannet sig inden for bl.a. projektledelse og forretningsudvikling. Senest har han arbejdet som projektsælger hos Hansen Lellinge A/S og Rationel Vinduer A/S og har desuden været ansat som teknisk sælger hos Dafa A/S.

Cembrit Mester
René Lennert, 44 år, er ansat som Cembrit Mester konsulent på Sjælland. René har tidligere selv været tømrermester med eget firma, og senest har han arbejdet som rådgiver og salgskonsulent i byggebranchen hos virksomheden Knauf A/S.

Intego
Christian Iisager Bak, cand.merc., er ansat som direktionsassistent hos Intego i Aalborg. Han kommer senest fra en stilling som Markets Manager hos KPMG Acor Tax. Med den nyoprettede stilling ønsker Intego at skabe grundlaget for den videre udvikling af virksomheden ved at øge fokus på bl.a. forretningsudvikling og projektoptimering.

Industriens Pension
Morten Westergaard Sommerfeldt, 43 år, overtager 1/9 stillingen som kommunikationschef i Industriens Pension.

Morten Westergaard Sommerfeldt har de seneste 12 år været med til at opbygge den finansielle prisportal Mybanker fra 3 til 45 ansatte. Før det var han økonom i Forbrugerrådet, hvor han bl.a. var talsperson på det finansielle område.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156