23948sdkhjf

Dronerne er lige oppe over os!

Droner i luften over messe-området

Flere kender måske netop E&H - Entreprenør & Håndværk som den arbejdende fagmesse med demonstrationer af gravemaskiner, knusere og mange andre maskiner. 2018 bliver ingen undtagelse, når både udstillerne og arrangørerne har et væld af aktiviteter på programmet - og eksempelvis tager det lokale luftrum i brug.

Som noget helt nyt inviterer Drone Volt Scandinavia således ind i et særligt droneområde på deres stand. Her kan de besøgende blive klogere på, hvad det kræver at flyve med en drone og alle de muligheder, det åbner op for.

Måler jordflytning
Hos Drone Volt Scandinavia kan de besøgende høre om alt lige fra droneskole og licens til software og opmåling:

- Vi kommer til at måle, hvor meget jord der bliver flyttet i aktivitetsområdet på messen. Det gør vi gennem 2-300 billeder, som computeren omdanner til vognlæs jord, fortæller Kim Larsen, adm. direktør fra Drone Volt Scandinavia, som glæder sig til at vise droner frem for E&H’s besøgende:

- Det er den branche, som først har været gode til at vise interesse og implementere droner i deres arbejde. De kan gå ud og bruge dem fra dag et, hvilket gør det meget ligetil, lyder det fra Kim Larsen, som forklarer brugbarheden med et simpelt eksempel:

- Efter en stormskade kan man bruge tid, penge og kræfter på at sætte et stillads op for at inspicere skaderne, eller man kan på 10 minutter sende en drone op.

Tag et dronebevis
Drone Volt udbyder også uddannelsen til dronepilot. Det sker i samarbejde med MyDrone Academy, som er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til at udbyde droneførerkurser som giver tilladelse til professionel flyvning med droner i bymæssige områder.

Hvis du overvejer at flyve professionelt med droner, så komme de højst sandsynligt ud for opgaver, hvor du skal flyve i bymæssige områder. Og så skal du have et dronebevis.

Droneførerkurset har til formål at uddanne dig som professionel dronefører, således du kan udføre erhvervsmæssige flyvninger indenfor bymæssige områder.

Uddannelsen består af to dages obligatorisk teoretisk undervisning, efterfulgt af en teoriprøve. Det giver mulighed for at få udstedt et dronebevis gældende for flyvning med droner i bymæssige områder i kategori 1A, med en startvægt på op til 1,5 kg.

Ønsker du at få tilladelse til at flyve med multirotor droner i kategori 1B droner med startvægt mellem 1,5 kg og 7,0 kg eller multirotor droner i kategori 2 med startvægt mellem 7,0 og 25 kg, skal du ud over basiskurset have en dag ekstra med undervisning og flyvning, efterfulgt af en praktisk flyveprøve i den kategori du ønsker.

Udover uddannelse til flyvning med multirotor droner tilbyder Drone Volt også uddannelse til flyvning med fastvingede droner i kategori 1A og 1B, samt til natflyvning.
tøtte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141