23948sdkhjf

Nedriverformand bliver på sin post

Thomas Kingo fra Kingo Karlsen A/S blev genvalgt på sektionens generalforsamling i weekenden, mens Mads Søndergaard fra Søndergaard Nedrivning ikke kunne opnå genvalg

Weekendens generalforsamling i Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen i Dansk Byggeri endte med genvalg til formanden Thomas Kingo fra firmaet Kingo Karlsen A/S i Silkeborg.

Det blev også genvalg til Søren Tscherning fra firmaet af samme navn. Han har hidtil haft næstformandsposten. Kenneth Olesen fra firmaet P. Olesen & Sønner var ikke på valg, og sidder således fortsat i bestyrelsen. Der var dog udskiftning på den sidste post, idet Mads Søndergaard, direktør i Søndergaard nedrivning, ikke blev genvalgt. I stedet herfor kom Lasse Hockerup fra firmaet L.H. Hockerup.

– Jeg blev valgt med fuld opbakning som fortsættende formand, og det skete ovenpå en fornuftig og grundig debat, siger Thomas Kingo til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Mads Søndergaard fra Søndergaard Nedrivning A/S er whistleblower i forhold til de kartelanklager, der verserer mod flere af virksomhederne i sektionen.

Han opnåede ikke genvalg:

”I går blev min sidste dag som bestyrelsesmedlem i Nedrivningssektionen under Dansk Byggeri, da jeg desværre, som forventet, ikke fik opbakning til genvalg. Jeg tiltrådte bestyrelsen i 2012, som 26-årig, og har i de sidste 6 år aktivt arbejdet for at professionalisere og højne branchens niveau. Jeg har måttet indse, at der er væsentlige negative konsekvenser ved at være ærlig – ikke desto mindre fortryder jeg ikke de valg, som jeg har måttet træffe. Tak for 6 spændende år og held og lykke til den nye bestyrelse. Jeg håber, at branchen finder fælles fodslag og står sammen igennem de udfordringer, som vi står overfor”, skriver han søndag på sin LinkedIn-profil.

Licitationen - Byggeriets Dagblad følger sagen.

Artiklen er en del af temaet Nedriver-sagen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25