23948sdkhjf

International udlejer køber 3.000 lifte

Store investeringer i lifte og teleskoplæssere skal holde profilen skarp

Riwal, som er udlejningsspecialist indenfor lifte og teleskoplæssere, investerer 655 millioner kroner i udvidelse af flåden på internationalt plan.

Omkring 75 procent af investeringen vil være til udvidelse af flåden, som skal supportere Riwals internationale vækst strategi. Over 3.000 nye lifte og teleskoplæssere vil blive indkøbt fra anerkende/kvalitets brands/leverandører som JLG, Genie, Skyjack og Hollandlifte.

Investeringen inkluderer boomlifte af typen JLG 1850SJ og JLG1500 AJP, som har en rækkevidde med op til 58 meter.

Både el og hybrid
En væsentlig del af Riwals flådestrategi består af både elektriske maskiner og hybridmaskiner, herunder Holland Lift sakslifte. Eksempler er Holland Lift hybrid HL-275 H25 med en arbejdshøjde på 27,5 meter og Holland Lift HL-330 E14, som har en 33 meter arbejdshøjde med en maskinbredde på kun 1,4 meter.

- Vi stræber efter at levere den bedste kundeoplevelse og være det foretrukne valg til at løse opgaver i højden. Denne flådeinvestering hjælper os med at gennemføre disse mål samt hjælper os med at fortsætte med at tilbyde et nyere, mere forskelligt og mere bæredygtigt udstyrssortiment, siger Norty Turner, Riwals CEO.

- Sammen med de betydelige flådeinvesteringer, som vi har lavet i de seneste år, understøtter denne investering vores evne til at betjene vores kunder globalt, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094