23948sdkhjf

Nu producerer de boligmoduler i Engesvang

Borgmester klippede den røde snor, da det første præfabrikerede byggemodul fra Concept Living A/S kørte ud af fabrikken

Den tidligere Siemens-vingefabrik i midtjyske Engesvang fik i efteråret 2017 ny ejer, da ABC Pavilloner overtog bygningerne.

Det skete blandt andet som led i en satsning på at øge salget af permanent byggeri, og sideløbende har ABC Pavilloner til formålet etableret selskabet Concept Living A/S by ABC.

Torsdag den 5. april 2018 sendte den nye virksomhed så det første færdige præfabrikerede byggemodul ud af den store produktionshal.

Det skete med besøg af Ikast-Brande Kommunes borgmester, Ib Boye Lauritsen (V), som klippede den røde snor for at markere den officielle indvielse.

- Det er glædeligt, at vi nu for alvor får skudt Concept Living i gang. Det har længe stået på planlægning, rekruttering, og alt hvad der ellers hører til, når en ny virksomhed starter op. Men nu er produktionen i fuld gang, og de første ordrer er ved at blive produceret, siger produktionsansvarlig Kasper S. Facius, der er søn af ABC Pavilloners ejer og direktør, Kjeld S. Facius.

Satsning på studieboliger
Begge virksomheder har produktion i den tidligere vingefabrik.

Men modsat ABC Pavilloner, der leverer midlertidige løsninger, skal Concept Living levere permanente præfabrikerede moduler. Virksomheden kommer primært til at satse på studieboliger, men løsningen kan anvendes til mange andre formål.

- ABC har et godt navn i branchen og et godt koncept, som vi nu viderefører til andre typer opgaver i Concept Living. Jeg har mange års erfaring fra ABC Pavilloner, og derfor mener jeg selv, at jeg har de rette forudsætninger for at kunne få Concept Living godt fra start, siger Kasper S. Facius, som i første omgang regner med at få brug for 10-20 medarbejdere.

- Vi er allerede i fuld gang med rekrutteringen og er i øjeblikket på udkig efter endnu mere faglært arbejdskraft. Det gælder blandt andet tømrere, malere og elektrikere, som kommer til at være en del af teamet og behandle mange af de ordrer, vi allerede nu har modtaget, fortæller han.

Den officielle åbning skete i tidsrummet fra 10-12, hvor borgmesteren klippede den røde snor over, så det første modul kunne køres ud af porten.

Herefter blev der vist rundt på den 20.000 kvadratmeter store fabrik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11