23948sdkhjf

Stadsarkitekt hilser Enggaard-tiltag velkommen

At A. Enggaard opretter ny afdeling, der får ansvaret for at skabe liv og sammenhæng i entreprenørens byudviklingsprojekter, hilser stadsarkitekt velkommen

Stadsarkitekt hos Aalborg Kommune, Peder Baltzer Nielsen, ser positivt på A. Enggards beslutning om at oprette en ny afdeling, hvor de ansatte skal koordinere, udvikle og iværksætte bylivstiltag i forbindelse med entreprenørens byudviklingsprojekter.

- Bylivet er og har altid været en stor og vigtig del af at få et nyt som gammelt byområde til at fungere. En nok så arkitektonisk smuk bygning kan med et manglende fokus på bylivet ikke redde, at et givent område ikke bliver rart at bo i. Omvendt kender vi jo godt nedslidte byområder, hvor bygningerne ikke er noget at skrive hjem om, men der er liv - der er byliv - som gør, at mange synes, at der er rart at være - uanset, fortæller stadsarkitekten i en pressemeddelelse.

- Den vinkel har vi arbejdet med i det offentlige i mange år. Men et er at skrive det ind i visioner og planer. Noget andet er at føre det ud i livet. Derfor er det fantastisk, at vi i de senere år i højere og højere grad har oplevet, at investorerne og bygherrerne har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at have fokus på bylivet. Også for den økonomiske værdi af et givent område. Det kan kun udvikle sig til en win-win-situation, og det er interessant, at firmaet A. Enggaard nu direkte ansætter medarbejdere, der alene har denne opgave, fortsætter han.

Entreprenøren har netop ansat to medarbejdere til den nye afdeling. Det gælder Camilla Juul Sørensen og Hanne Kræn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172