23948sdkhjf

Nyt om navne

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

I dag nyheder fra Moe, Kemper, Intego og Deas

Moe
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat Christoffer Sehested som Projektchef | Energi til Energi & Industri i København.Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har 17 års erfaring, de seneste år som projektchef hos Rambøll.

Igennem sin karriere har Christoffer Sehested arbejdet med industri- og energiprojekter, de seneste ni år med projekter inden for affaldsforbrænding og fjernvarme. Han skal arbejde med fjernvarme og energiprojekter i MoeOE og bidrage til udvikling af disse områder.

Kemper
Den tyske producent af ventil- og systemløsninger til vandinstallationer, Gebr. Kemper GmbH + Co. KG, har ansat 55-årige Palle Jespersen fra Middelfart som teknisk konsulent med ansvar for det skandinaviske marked.

Med afsæt i sine næsten 38 år i vvs- og installationsbranchen skal han rådgive ingeniører og installatører om, hvordan vandinstallationer kan designes for at minimere risikoen for korrosion og forurening af drikkevandet i ejendomme.

Palle Jespersen skal varetage rådgivningen af ingeniører og vvs-installatører sammen med den danske virksomhed KemTech Aps, der er eneforhandler af Kempers produkter i Skandinavien.

Palle Jespersen har været i vvs-branchen siden 1980, hvor han startede som servicemontør og siden videreuddannede sig til vvs-tekniker.

Efter mange år som projektleder på vvs- og installationsentrepriser, i virksomheder som Brøndum A/S og Bravida Danmark A/S, begyndte Palle Jespersen hos tyske Viega A/S, som fremstiller vvs-produkter og rørsystemer.

Gennem næsten 11 år i Viega arbejdede han som distriktschef, uddannelseskoordinator og senere teknisk manager.

Ved siden at sit arbejde har Palle Jespersen i mange år undervist kommende vvs-installatører og ingeniører i, hvordan drikkevandsinstallationer udføres korrekt. Desuden er han i gruppeledelsen for vand og afløb i Danvak, der er en sammenslutning af producenter inden for vand- og afløbsinstallationer.

Intego
Per Lund er pr. 8. januar 2018 ansat som afdelingsleder for Industriel IT & automation hos Intego i Syddanmark med arbejdsplads både i Odense- og i Kolding-afdelingen.

Per Lund er uddannet diplomingeniør fra Syddansk Universitet i Odense og har derudover gennemført en Master i IT og Organisation. Han kommer senest fra en projektlederstilling hos Graintec A/S og har inden da blandt andet været partner i virksomheden Automation Lab. Som afdelingsleder for Intego i Syddanmark bliver Per Lund en drivkraft for udvikling og drift af Integos automationsaktiviteter på Fyn og i Sønderjylland. 

Deas
Litten Camille Bloch, der er center marketing manager i ejendomsforvaltningsselskabet Deas, fylder 50 år i morgen den 25. januar 2017.

Litten Camille Bloch har siden 2014 været center marketing manager i Deas med ansvar for markedsføring af shoppingcentrene City2 og Copenhagen Designer Outlet i Tåstrup, der er blandt de 17 centre, som Deas driver og udvikler fordelt over hele landet.

Hun er uddannet cand.merc. og har blandt andet sat sine fingeraftryk hos Egmont Film, Nordisk Film, TDC og YouSee, inden hun kom til Deas.

Hold dig opdateret med Licitationen
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online

Kommentarer (0)