23948sdkhjf

Ommen & Møller får tidligere Grontmij-topchef i front

Søren Larsen er den første eksterne topchef i det hurtigvoksende entreprenørfirma

Det er gået stærkt for Ommen & Møller A/S, som siden etableringen i 2005 er vokset til 120 medarbejdere fordelt på afdelinger i Rødekro, Hedensted, Aalborg og Grønland.

I 2016 blev det til et overskud før skat på 24 mio. kroner - næsten en firedobling i forhold til året før - og for at fastholde den positive udvikling har Ommen & Møller valgt at ansætte en ny administrerende direktør.

- Vi har udelukkende oplevet vækst og fremgang siden starten. Det har været fantastisk, og for ikke at forpasse momentum besluttede vi, at tiden var inde til at koble ind i næste gear og styrke ledelsen med erfarne kræfter, fortæller Christian Møller, der er grundlægger af virksomheden sammen med Jacob Ommen.

Stort kendskab
Ommen & Møllers nye direktør er 54-årige Søren Larsen, der havde første arbejdsdag i november. Han har en lang karriere bag sig i Grontmij, blandt andet som landedirektør i Danmark, og har også i en kort periode været omkring betonvirksomheden Abeo, der gik konkurs, da en investor trak finansieringen i 2016. Virksomheden er siden genrejst i nyt setup.

- Vi har fået en mand med stort kendskab til branchen og det at arbejde med en stor, kompleks organisation. Han har et godt renommé og er en forstandig herre. Det er et rigtig godt afsæt for os og ikke mindst vores kunder, siger Christian Møller om sin nye direktør, der selv ser frem til opgaven.

- Ommen & Møller er en vækstvirksomhed med stort potentiale, og det er indfrielsen heraf, jeg skal være med til at sikre. Jeg er blevet modtaget rigtigt godt af alle, og er nu ved at sætte mig ind i alle facetter, arbejdsgange og kompetencer, som virksomheden besidder, siger Søren Larsen.

Fortsat hovedaktionærer
De to stiftere er fortsat hovedaktionærer og indtager ledende positioner i selskabet sammen med den tredje ejer, Kent Morel.

Christian Møller har ansvaret for de internationale opgaver og overfladebehandlinger, Jacob Ommen for byggeri og Kent Morel for betonafdelingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094