23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dahl Advokatfirma, Niras, Bladt Industries og Byggefakta

Dahl Advokatfirma
Erik Hørlyck, advokat, dr.jur.h.c., Aarhus, fylder tirsdag 19.december 75 år. Han er partner hos Dahl Advokatfirma og medlem af Højesteretsskranken, altså foreningen af de advokater, der jævnligt møder i Højesteret.

I løbet af sin mere end 40 år lange advokatkarriere har Erik Hørlyck ved flere lejligheder deltaget i lovudarbejdelse, herunder af de stadigt gældende love om erhvervsdrivende virksomheder og om benzinforhandlerkontrakter. Han fungerer desuden jævnligt som voldgiftsdommer.

Erik Hørlyck er en af Danmarks fremmeste eksperter i entrepriseret, andelsselskaber og interessentskaber samt bevisreglerne. Han modtog i 2008 for sit forfatterskab den største pris, der tildeles advokater, nemlig Dreyers Fonds Hæderspris.

Ved årets udgang stopper Erik Hørlyck med at behandle sager, men vil fortsat være tilknyttet Dahl Advokatfirma med henblik på forskningsprojekter og vurdering af sager.

Niras
Astrid Berg, 48 år, er ansat som chefkonsulent i Niras, Allerød. Som uddannet cand.merc.int. skal Astrid arbejde med projekt- og procesledelse på nogle af Niras’ store projekter inden for forsyningsområdet.

Hun kommer fra et job som sekretariatsleder og intern konsulent på en erhvervsskole, men har før det været konsulent i næsten 20 år - både som selvstændig men også tidligere i Niras. Nu skal Astrid være proces-, kommunikations- og interessentansvarlig på to projekter, som Niras og partnere fra henholdsvis England, Tyskland og Danmark har for HOFOR og Frederiksberg Forsyning.

Bladt Industries
Morten Axel Petersen er trådt ind i direktionen hos Bladt Industries A/S og Bladt Industries Holding A/S (kilde: CVR).

Bladt Industries er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner.

Byggefakta
Jens Slott Johansen er trådt ud af direktionen hos Byggefakta A/S (kilde: CVR).

Byggefakta A/S er en database over byggeprojekter.










Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125