23948sdkhjf

Nordjysk udlejer køber nyt grej

KLU er navnet på et lille nordjysk udlejningsfirma, der er i vækst i takt med kunder og efterspørgsel

Udlejningsmarkedet er i forandring mange steder, men hos Aalborg baserede KLU er der en vis stabilitet.

- KLU har nemlig kun en adresse, til gengæld kommer vi vidt omkring, udtaler direktør Ulrik Knudsen fra KLU Materiel Nord, med adresse i Aalborg. Og fortsætter:

- Vi er ikke de største, men har hele tiden fokuseret på service, service og service. Vores kunder har fulgt os i mange år, og vi løser de opgaver, de stiller os, og vokser med dem, og her er man ikke et nummer men en kunde, og dem følger vi hvor i landet de arbejder, og det har båret frugt, siger en tilfreds udlejer, der også har store forventninger til 2018.

I Aalborg og Nordjylland pågår mange store projekter, også udover det nye supersygehus.

KLU er ikke ukendte med Case maskinerne og har allerede flere Case maskiner i udlejningsflåden, og udvider nu med fire stk Case CX18C.

Det er den nye model der bygges på Case fabrikken i San Mauro ved Torino i Italien. På denne fabrik bygger Case gravemaskiner fra 1,8 ton til 35 ton.

Case bygger gravemaskiner op til 80 ton. De nye minigravere til udlejningsfirmaet udmærker sig med en mere robust opbygning og et helt nyt design af kabine. De afløser fire minigravere af andre mærker hos KLU.

Case Construction importeres af S.D. Kjærsgaard A/S med landsdækkende service og salg via egne sælgere og forhandlere. 
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11