23948sdkhjf

Nyt mærke til neddeling af jern

JNC Teknik har netop leveret den første af en ny model skrotsakse

JNC Teknik har just leveret den første Kyoto CS 1000 - vandret Scrap Metal Shear - til U.L. Petersen Eftf. i det Sønderjyske.

Kyoto horisontal forskydning har et minimum af bevægelige dele, og er både enkel i koncept og arbejdsgang, med løbende fodring af materialet, som klares af en enkelt mand, via fjernbetjening.

Vægten er som standard maskine ca. 23 tons med dieselmotor, kan også leveres med Elmotor, leveres i mobil, transportabel udgave inkl. kroghejs system m.v.

Topmoderne elektronik for brændstof effektivitet, bringer driftsomkostninger ned til et absolut minimum.

Saksen har en forskydningskraft på 750 tons, trods den lille statur, og en Charge Box på 2.574 mm x 1.400 mm, som udstyr kan også leveres en hopper, der gør læsning nemmere.

Maskinen kan selvfølgelig leveres med en del ekstra udstyr efter kundens ønske, specielt fremhæver John Nørgaard fra JNC Teknik i Herning, beretter at Tele-support er noget der tiltaler kunderne, at teknikerne på fabrikken i Italien kan blot ved at gå ind på en computer, se en evt. fejl på maskinen i Danmark.

Preben Nielsen fra U.L. Petersens Eftf. plan med denne investering er at kunne øge mængden af færdigklippet skrot.

Tommy Nielsen ser også en stor fordel i at kunne flytte maskinen, blot ved hjælp af kroghejs på en af virksomhedens lastbiler. En anden fordel er den lave støj fra maskinen, samt at maskinen står fuldstændig stille under arbejde. Der er ingen rystelser eller vibrationer.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267