23948sdkhjf

Nyt shoppincenter åbner i dag

Københavns overborgmester Frank Jensen (S) klipper den røde snor til åbningen af Kronen Vanløse.

Der har været stor aktivitet på Apollovej i københavnerbydelen Vanløse i flere år, men nu åbner shoppingcentret Kronen Vanløse.

Det nye 59.000 kvm store projekt med butikker, restauranter og beboelse ved Vanløse Torv er klar til at slå dørene op for gæster og nysgerrige borgere. Det sker i dag klokken 08.00, når Københavns overborgmester Frank Jensen (S) klipper den røde snor over og erklærer Kronen Vanløse for officielt åbent. Det bliver også startskuddet til en åbningsfest, som er proppet med underholdning og aktiviteter.

Blandt andet spiller forsangeren i rockbandet DAD, Jesper Binzer, koncert med numre fra sit nye solo-album, og det er første gang, han spiller de nye numre live.

Mette Kapsch, partner i Solstra Capital Partners, der har stået bag udviklingen af det nye bykvarter, glæder sig ikke overraskende meget til at fejre det færdige resultat og åbningen:

- Endelig er vi kommet dertil, hvor vi kan byde velkommen til det nye samlende centrum i Vanløse, Kronen Vanløse. Det bliver et moderne kvarter i Vanløse, der er skabt i samarbejde med borgere og vigtige interessenter. Vi har arbejdet hårdt på at skabe et fælles samlingspunkt med masser af tilbud, og vi håber derfor også, at mange mennesker kommer forbi i morgen til åbningsfesten, siger Mette Kapsch i en pressemeddelelse.

Bent Christensen (S) er formand for Vanløse Lokaludvalg, og han glæder sig på områdets vegne over det nye kvarter i byen.

- Det er en stor glæde, at Vanløses bymidte nu er kommet tættere på, med åbningen af Kronen, et center med mange butikker, der kan være med til at skabe mere handel, være arbejdsplads for mange medarbejdere, og om kort tid danne bolig for mange Vanløse-borgere, udtaler Bent Christensen.

Det nye shoppingcenter bliver det ottende største i Københavnsområde.

Centret får 60 nye dagligvare-, indretnings- og modebutikker til Vanløse. 
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172