23948sdkhjf

Tagdækning, der ikke går på kompromis med kvalitet

På Frederiks Brygge har Phønix Tag København A/S, indtil videre, lagt 10600 kvm tag. Et stort område, hvor der skal isoleres, lægges tagpap og solceller. En proces der, ifølge administrerende direktør af Phønix Tag København, Erik Møbius, forløber gnidningsfrit på grund af det gode samarbejde med hovedentreprenøren WR Entreprise og de øvrige fagentreprenører.

  • Vi er glade for at arbejde sammen med WR Entreprise. De har altid fokus på at finde de rigtige løsninger, og de går ikke på kompromis med kvaliteten.

Phønix Tag København har specialiseret sig i at lægge tagpaptage, da det er langt mere fleksibelt end traditionelle tagkonstruktioner. Byggeriet består af en masse snoede og forskudte bygninger, hvor en traditionel tagkonstruktion vil være stort set umulig at anvende.

  • Med tagpap har teknikerne fuldstændig frit spil til at udforme bygningerne uden at skulle tage hensyn til en tagkonstruktion. Og netop fordi vi kan lave alle typer af tage, kan vi lave løsninger ud fra de forudsætninger, der nu engang er på byggeriet, siger Erik Møbius.

Phønix Tag København anvender solceller, for at få byggeriet til at opfylde de gældende energikrav. Anvender man ikke solceller, skal der i stedet bygges tykkere vægge på bygningerne, hvilket ville have en kedelig effekt på æstetikken.

  • Vi kan, som de eneste, lime solcellerne direkte på pappen. Det gør, at der ingen gennembrydninger er i taget. Det er en kæmpe fordel, fordi så snart der er bare én enkelt gennembrydning i taget, så er der en risiko for, at der kan komme vand ind, fortæller Erik Møbius.

Enkelte steder etablerer Phønix Tag København også grønne tage med Sedum. Det grønne tag er et modul bakke system og under store regnskyl er løsningen med til at binde og opsuge store mængder af vand, og forsinke nedløbet af det resterende vand, hvilket betyder mindre belastning på kloaksystemet.

Faktaboks:

  • Phønix Tag København A/S har mere end 100 års erfaring med tagdækning
  • Virksomheden har 30 tagdækkersvende, hvoraf de fire er elever
  • Varetager alle typer tagdækning og membranarbejde for private og professionelle kunder
  • Leverer og monterer både solcelleløsninger og grønne miljøvenlige tage
  • Læs mere her: www.phonixtag.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095