23948sdkhjf

DCPT kræver ekstra tyk tagisolering

Hetag Tagdækning Nord A/S har efterhånden lavet tag på en stor del på det nye universitetshospital i Århus, som i daglig tale kaldes DNU. Hetag Tagdækning Nord A/S har et langt og godt samarbejde med Hoffmann A/S, som fungerede som hovedentreprenør på C-gangen på det eksisterende hospital. Hoffmann er totalentreprenør på DCPT, så da Hetag Tagdækning Nord A/S blev bedt om at afgive en pris på DCPT, blev de to parter enige om at forsætte det gode samarbejde.

På DCPT har Hetag Tagdækning Nord A/S leveret og monteret tag med dampspærre, isolering og to lag tagpap. Opgaven er spændende at deltage i, da det er en meget speciel bygning, om end tagdækningen er meget traditionel i dets opbygning og udførsel. Bygningen har ca. 4000 kvadratmeter tag, så projektet kræver en erfaren hånd til koordinering af opgaverne. Hetag Tagdækning Nord A/S har desuden udført en membran på en underjordisk adgangsvej i kælderen, som forbinder DCPT til DNU.

Hetag Tagdækning Nord A/S venter nu på, at det sidste stråleudstyr, som skal hejses ned i bygningen gennem taget, bliver installeret. Efterfølgende kan virksomheden så montere det sidste tagdækning. Over selve ’Cyklotronen’, som er en af behandlingsmaskinerne, har Hetag Tagdækning Nord A/S lavet et ekstra tykt tag. Dette skyldes at selve konstruktionen på bygningen er udført i massive betonvægge og dæk, som er op mod 4 meter tykke. Dette giver nogle spring i underlaget for tagdækningen, som måtte fyldes op med 110 centimeters isolering- og ikke de typiske 40 centimeter, for at lede overfladevandet til de afløb der er på taget.

  • Det er noget af det tykkeste isolering, vi har lavet. Vi har heldigvis nogle dygtige og hurtige tagdækkere, som er gode til at få udført arbejdet i god kvalitet, og hvis der opstår problemer, så løser vi det henad vejen. Vi har et meget løsningorienteret team, siger Morten Philipsen, entreprisechef og medindehaver af Hetag Tagdækning Nord A/S.

Flere af aktørerne på DCPT er de samme som på DNU, hvor Hetag Tagdækning Nord A/S efterhånden har været beskæftiget i flere år og varetaget 40.000 m2 tagdækning.

  • Vi kender jo efterhånden hinanden ude på pladsen, og det er altid fint. Selvom det er et stort og kompliceret projekt, så holdes der en god tone. Stemningen er ligeledes meget nede på jorden, og vi taler om tingene inden de går i hårdknude. Samarbejdet går glimrende, og Hoffmann driver byggepladsen på en god og fornuftig måde, slutter Morten Philipsen.

FAKTABOKS Hetag Tagdækning Nord A/S:

  • Har været i branchen i over 30 år.
  • De nuværende ejere overtog firmaet i 2008. Firmaet tæller i dag 22 tagdækker og 5 funktionærer.
  • Hetag Tagdækning Nord A/S er kundernes velkonsoliderede partner i midt og Østjylland. Professionalisme og indsigt er nøgleord. Staben af medarbejdere har tilsammen ca. 285 års erfaring
  • Udfører alle slags tagdækningsopgaver samt renovering for både private, entreprenører og større virksomheder, og løser alle opgaver med bl.a. tagpap, tagmembraner, ovenlys mv.
  • Tilbyder også fordelagtige service- og vedligeholdelsesaftaler
  • Giver god kvalitet og service til tiden – og til den rigtige pris.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094