23948sdkhjf

Dansk byggesoftware forventer vækst

Det er globale aftaler, der booster væksten hos Sigma Estimates, fortæller direktør

Store kunder er kommet i hus hos Sigma Estimates A/S, og det booster væksten hos virksomheden, der tilbyder kalkulationssoftware til byggebranchen.

- Vi har netop indgået globale aftaler med de internationale koncerner Rambøll og Bonava, og der er flere lignende på vej. Vi kommer derfor til at vækste med cirka 20 procent både på antallet af brugere og omsætning i 2017, forklarer medstifter og adm. direktør hos Sigma Estimates, Magnus Therkildsen, i en pressemeddelelse.

I 2016 omsatte virksomheden for lidt over 16 mio. kroner, og kalkulationsprogrammet Sigma har i dag flere end 4.500 brugere.

- Ud over nye globale aftaler, så er vi også i gang med at tilpasse online forretningsmodellen og blandt andet derved gøre det nemmere for mindre virksomheder at koble sig på Sigma-programmet. Derfor forventer vi, at omsætningen stiger til cirka 19,5 mio. kroner i 2017, forklarer han.

Store ambitioner
Ambitionen er, at der i 2021 er op mod 100.000 brugere på løsningen.

Væksten hos Sigma Estimates har indtil for få år siden været trukket af håndværkere og entreprenører, men inden for de sidste par år har VDC og 5D BIM vundet langt mere indpas hos arkitekter og rådgivere - blandet andet i forbindelse med de nye supersygehuse, og det har sat yderligere skub i væksten hos Sigma, der for nylig har åbnet kontor i USA.

Bo Grave, Integrated Business Technology hos Rambøll, siger her om aftalen med Sigma Estimates:

- Koncernaftalen med Sigma skal blandt andet sikre, at endnu flere medarbejdere kan arbejde mere effektivt med hensyn til de priser og mængder, som vi leverer. Vi vil udbrede Sigma endnu mere i virksomheden, så vi får en mere standardiseret arbejdsgang.

Læs også: Ny mand skal til roret

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094