23948sdkhjf

Tysk storentreprenør skal udvide Arena Randers

Arena Randers er på vej med en stor udvidelse og har netop udnævnt Max Bögl, Link Arkitektur og Orbicon som vinder af byggeriet, der skal stå færdigt i august 2019.

Projektet til 81 mio. kroner omfatter en ny hal på 7.000 kvadratmeter samt ombygning af de tre eksisterende haller og en tilpasning af ankomst- og p-området. 

Det første spadestik bliver taget allerede i oktober.

- Den nye multiarena bliver utrolig flot rent æstetisk. Byggeriet kommer til at fremstå, som om det hele er bygget på samme tid og er en del af den samme helhed, siger Torben Boldsen, der er bestyrelsesformand i Arena Randers.

Den nye hal placeres således i direkte forlængelse af det eksisterende halbyggeri, og efterfølgende samles alle bygningerne under et fælles, ’svævende’ tag.

- På afstand vil bygningen fremstå som et stort, skulpturelt objekt, ganske let og svævende i sit udtryk, forklarer projektleder og arkitekt Simon Herup Nielsen fra Link Arkitektur.

Med etableringen af et stort tagudhæng skabes samtidig et overdækket mødested, der samtidig tydeligt markerer hovedindgangen.

Den nye hal kan opdeles i zoner og adskilles i to mindre haller, hvor de mobile tribuner kan flyttes eller helt fjernes.

Åbenhed etableres via en gennemgående ’færdselsåre’ i yderkanten af den nye hal, der skal lede brugere og besøgende rundt i komplekset og binde de forskellige aktiviteter sammen. Her fra er der et 360-graders syn rundt i hallen og udkig til omgivelserne gennem en 3,5 meter høj glasfacade i stueetagen.

Kontrasten mellem materialer med både kølig og varm karakter kommer til at kendetegne byggeriet: Stålfacader, stålsøjler og et poleret betongulv møder vægelementer, vinduesrammer og tribunesæder i egetræ.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143