23948sdkhjf

Stort kloakfirma har fået ny mand i front

Ejeren af FKSSlamson sætter sig for bordenden i bestyrelseslokalet, mens økonomichef er blevet ny direktør

Ejeren og adm. direktør i den fynske virksomhed FKSSlamson, A/S har 1. juni forladt direktørstolen og sat sig for bordenden som bestyrelsesformand.

- Indenfor det seneste års tid har vi fået flere seriøse tilbud fra andre virksomheder, der ønsker at købe os. Dette har skabt grundlag for en del tanker omkring fremtiden for vores virksomhed. Efter grundig overvejelse er det besluttet at bevare FKSSlamson i familiens eje og nu ansætte en administrerende direktør til at fortsætte de positive resultater, som medarbejderne har skabt igennem i seneste mange år, siger Vagn O. Knudsen.

Erfaren mand bliver ny direktør
Stafetten har Vagn O. Knudsen givet videre til økonomichef Michael Nielsen.

Netop fordi han de sidste otte år har vist, at han kan kombinere disciplinerne drift, salg og projekter på optimal måde. Men også altid udviser enormt engagement og entusiasme.

- Det er fantastisk spændende - jeg er både stolt af og selvfølgelig også ydmyg overfor den tillid, som Vagn O. Knudsen viser mig.

Vigtigt med ideer
- Sammen med alle vores dygtige, loyale medarbejdere vil jeg arbejde hårdt på, at vi bliver ved at udvikle os, og fortsat står for den høje kvalitet og gode service, som vi er kendte for. Målet er at blive ved med at være markedsledende og fortsætte den succesfulde rejse, siger Michael Nielsen.

Vagn O. Knudsen vil fremover bruge sin tid på nye ideer, så virksomheden kan blive ved med at gå nyeveje.

- Men jeg vil fortsat være synlig overfor kunderne og leverandørerne. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med, siger Vagn O. Knudsen. 
tøtte

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172