23948sdkhjf

Hededanmark overtager østjysk anlægsgartner

Din Lokale Anlægsgartner opererer primært i Horsens- og Vejleområdet

HedeDanmark styrker sin position som en landsdækkende, grøn servicevirksomhed.

Det sker efter den østjyske anlægsgartnervirksomhed, Din Lokale Anlægsgartner, med virkning fra 1. august er blevet en del af HedeDanmark.

HedeDanmark overtager anlægs- og plejeopgaver, ligesom stifter og den hidtidige ejer af virksomheden, Brian Madsen, fortsætter som projektleder i HedeDanmarks Anlægsafdeling i Vejle.

Overtagelsen sker som led i HedeDanmarks løbende bestræbelser på at udvide sin landsdækkende tilstedeværelse.

Din Lokale Anlægsgartner vil ifølge en pressemeddelelse fra Hededanmark bidrage til at styrke HedeDanmarks position på det østjyske marked for anlæg og pleje af grønne områder for offentlige og private virksomheder samt boligforeninger, grundejerforeninger og andre større kunder.

- I HedeDanmark er vi løbende på udkig efter veldrevne lokale anlægsgartnervirksomheder, som har en høj faglighed og stærke relationer til kunderne. Din Lokale Anlægsgartner har disse kvaliteter, og derfor er det en god mulighed for at styrke HedeDanmarks position både lokalt og landsdækkende, udtaler regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark i en pressemeddelelse.

Etableret i 1999
Din Lokale Anlægsgartner er etableret af anlægsgartnermester Brian Madsen i 1999. Virksomheden har beskæftiget op til 10 medarbejdere og har primært været drevet med brug af lokale underentreprenører, som har løst alle typer anlægs- og plejeopgaver, inklusiv vintertjeneste for kunder i Horsens- og Vejleområdet

Overtagelsen af Din Lokale Anlægsgartner sker, efter at HedeDanmark i april overtog opgaver inden for pleje af grønne områder og vintertjeneste fra Anlægsgartner Arne Skyum ApS i Hasselager syd for Århus.

brahe

Opkøb gennem årene
HedeDanmark har gennem flere år udvidet sin markedsposition i Jylland inden for anlæg og pleje af grønne område. 
For godt et år siden overtog HedeDanmark således Anlægsgartnerfirmaet Frank Sørensen ved Aabenraa og før det virksomheder som blandt andet Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard (2012) samt Davidsen & Partnere (2011) – begge i Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109