23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra C.F. Møller, Niras og Ase

C.F. Møller
Arkitektvirksomheden C.F. Møllers datterselskab, i Sverige, har netop fået Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje for flotte eksportresultater på det svenske marked, hvor C.F. Møller står bag flere bæredygtige og nyskabende byggeprojekter. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (tv.) overrakte hædersbevisningerne til Mårten Leringe, arkitekt, partner og VD hos C.F. Møller i Stockholm.

Niras
Mikael Voldborg, direktør for byggeri i Niras, er af Foreningen Dansk Projektledelse kåret til Årets virksomhedsleder.

Mikael, som før fusionen mellem Niras og Alectia var projektdirektør for byggeri i Alectia, vandt kategorien for at havde tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes og på særlig vis løftet virksomhedens projektkompetencer.

På billedet ses Mikael Voldborg (tv.) og direktør i Dansk Projektledelse Jesper Schreiner. Med prisen fulgte en glasskål, der var specialfremstillet til anledningen af et glaspusteri i Hundested.

Ase
Annette Polte, forsikringsmedarbejder, har i dag 25 års jubilæum i a-kassen Ase. Annette Polte, som oprindeligt er uddannet klinikassistent, blev i 1992 ansat som tidsbegrænset arkiveringshjælp i Ase. Her blev hun tilbudt et uddannelsesforløb til sagsbehandler i forsikringsafdelingen. Dermed blev et midlertidigt job på få måneder til en nu 25-årig ansættelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172