23948sdkhjf

Totalentreprenør vinder på sydhavsø

Gråkjær er igen blevet valgt til stå i spidsen for opførelsen af en moderne multihal. Denne gang er kunden Bogø-skolerne

Totalentreprenør Gråkjær føjer endnu en opgave til porteføljen på idræts- og undervisningsområdet.

Den vestjyske entreprenør er blevet valgt til stå i spidsen for opførelsen af en moderne multihal til Bogø-skolerne, der som navnet antyder har hjemme på Bogø mellem Sjælland, Møn og Falster.

Vi har ikke bygget en sportshal før, og det er derfor utroligt vigtigt, at vi har fundet en totalentreprenør, der giver os tryghed i byggeprocessen Jimmy Albrechtsen, forstander for Bogø-skolerne

Byggeriet er det tredje i rækken af multihaller, som Gråkjær opfører inden for kort tid.

- Med Guldboxen i Nykøbing Falster og vores igangværende opførelse af Arena Svendborg har vi vist, at vi er stand til at levere en moderne multihal til tiden og i den aftalte kvalitet, fortæller tilbudschef hos Gråkjær, Kim Harkjær, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at totalentreprenøren så vidt muligt vil anvende lokale samarbejdspartnere og håndværkere.

Tryg ved totalentreprenøren 

Ifølge Jimmy Albrechtsen, der er forstander for Bogø-skolerne, herunder idrætsefterskolen Grønsund og Bogøs privatskole, har Gråkjærs erfaring fra lignende projekter været en afgørende faktor.

- Vi har ikke bygget en sportshal før, og det er derfor utroligt vigtigt, at vi har fundet en totalentreprenør, der giver os tryghed i byggeprocessen, siger forstanderen.

Den nye multihal bliver placeret ved idrætsefterskolens elevboliger og servicebygning, således alle elever får glæde af den. Multihallen vil byde på faciliteter som springgrav, fitness- og crossfit, omklædningsrum, tribuner og foyer.

Lokalt samlingsrum

ETN Arkitekter står bag multihallens arkitektoniske udformning.

Ifølge Rikke Cora Larsen, der er partner i arkitektfirmaet, skal bygningen tjene som mere end blot en sportshal. Den skal også fungere som et samlingspunkt for fællesskabet med plads til undervisning og fællesarrangementer.

- Vores ambition er at skabe et åbent og imødekommende samlingsrum, der fremmer fællesskabet på tværs af skolerne og lokalsamfundet, fortæller hun.

- I tæt samarbejde med Bogø-skolerne og Gråkjær har vi designet en multihal, der skal give lyst til at mødes både inde og ude. Hallens design kombinerer multifunktionalitet og åbenhed, og den er derfor formet til at kunne rumme en bred vifte af aktiviteter, uddyber Rikke Cora Larsen.

Gråkjær tager første spadestik til byggeriet i sommeren 2024, og den færdige multihal forventes at stå klar til indvielse i foråret 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109