23948sdkhjf

Projektledere sikrer effektiv byggeproces

Hos HSHansen kender man værdien af en god projektleder. HSHansen producerer, leverer og monterer præfabrikerede facadeløsninger til byggerier over hele Danmark. Den rigtige projektleder kan planlægge, koordinere og eksekvere en storentreprise fra start til slut ved at udnytte alle virksomhedens interne ressourcer og arbejde på tværs af virksomhedens afdelinger.

 - Vores projektledere er dem, der sidder for bordenden og tager nogle meget vigtige beslutninger. Hos os skaber projektlederne værdi ved at have det forkromede overblik og samtidig have respekt og forståelse for detaljen, siger Lars Bojsen, afdelingschef hos HSHansen.

Projektlederne hos HSHansen er en del af projektafdelingen -  en vigtig enhed, der arbejder tæt sammen med ledelsen. HSHansen lægger stor vægt på frihed under ansvar, da friheden giver råderum til at nye ideer kan opstå.

 - Som projektleder hos os er man en del af motorrummet. Projekterne er omdrejningspunktet i virksomheden, og det er derfor vigtigt, at vores projektledere får frihed til at komme med ideer og bidrage til udviklingen. Hvis man ikke udvikler, så afvikler man, og den gode idé kan ligeså godt komme fra direktøren som fra manden på gulvet, siger Lars Bojsen.

HSHansen har senest leveret facader til Niels Bohr Bygningen, Royal Arena og Rigshospitalet i København.  

Læs mere om en ny stilling som seniorprojektleder hos HSHansen: https://www.hansentoft.dk/job/index.php?sag=8528

Projektlederen sørger for det endelige udtryk

Facadeløsningerne som HSHansen leverer kan, sammen med en projektleder, fungere som et værktøj til at sikre et godt flow på byggepladsen. Facadeelementerne præfabrikeres på virksomhedens egen fabrik i Lem, og de store elementer ankommer først til byggepladsen, når de skal monteres, og optager derfor ikke værdifuld plads på en fyldt byggeplads.

 - Vi vil rigtig gerne flytte tingene væk fra byggepladsen, da det er der, tingene kan være svære at koordinere og kontrollere. Vi laver derfor vores byggepladsdel, på et facadelementprojekt, som en nålestiksoperation, så det primære der skal laves på byggepladsen er at montere beslag og få de fuldt apterede elementer op at hænge, siger Lars Bojsen.

Det er ofte HSHansen, der lukker hele den ydre skal på et byggeri. Når virksomheden fungerer som storentreprenør og varetager den samlede lukningsentreprise med tagdækning, er projektlederen essentiel i at sikre en effektiv byggeproces. Projektlederen har et stort ansvar i at koordinere forløbet med underentreprenører og sikre at bygningens endelige udtryk lever op til arkitektens og bygherrens forventninger.

Fordi virksomheden har mange interne ressourcer og kan løfte både store og mindre entrepriser søger HSHansen netop nu en af de vigtige projektledere, der er med til at sikre en effektiv byggeproces.

Læs mere om HSHansen: http://www.hshansen.dk/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111