23948sdkhjf

Idrætsby udpeger rådgiverteam

Team Domus Arkitekter er valgt som rådgiver på udearealerne til Frederikssunds nye idrætsby

Navnene på det team af rådgivere, der skal stå for at tegne og planlægge Frederikssund idrætsbys første fase af udendørsfaciliteter, er nu offentliggjort.

Faciliteterne her dækker fodboldbaner, aktivitetsområde, veje, stier og afvandingssøer, og holdet, som Frederikssund Kommune har indgået aftale med, består af Domus Arkitekter, Schul Landskabsarkitekter, Jens Wessberg Rådgivende Ingeniører samt AB Clausen Rådgivende Ingeniører.Et hold, som blandt andet har erfaring med stadionbyggeri, etablering af sportsfaciliteter, helhedsplaner og grønne områder, og som har vundet opgaven foran fire andre prækvalificerede hold.

- Jeg synes, det er et meget kompetent rådgiverhold, der har vundet udbuddet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med dem og til at få taget hul på virkeliggørelsen af idrætsbyen, fortæller formand for Fritidsudvalget i kommunen, Morten Skovgaard (V) i en nyhed på Frederikssund Kommunes hjemmeside.

Byrådet beslutter omfang
Her fremgår det desuden, at byrådet på baggrund af rådgiverholdets prisoverslag i slutningen af maj vil beslutte omfanget af udendørsfaciliteter samtidig med, at byrådet formelt godkender vinderforslaget til idrætsbyens svømmehal. Et udbud, som har været ude sideløbende med udearealerne i fase et.

Vinderforslaget til svømmehallen forventes at blive offentliggjort indenfor den næste uge, beskriver kommunen på sin hjemmeside.

Her fremgår det desuden, at når byrådet har vedtaget omfanget af udendørsfaciliteter, skal rådgiverholdet udarbejde det endelige projekt og stå for udbud af projektet i en hoved- eller fagentreprise.

De prækvalificerede
Ud over det vindende team var følgende prækvalificeret til at byde på totalrådgivningen på idrætsbyens udendørsfaciliteter i fase et:
  • Mangor & Nagel Plan+Landskab med underrådgiver Sweco A/S
  • Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniørfirma med underrådgiver Kragh og Berglund Landskabsarkitekter A/S
  • Thingbrandt landskab med underrådgivere Mutopia og MOE Rådgivende Ingeniører
  • GHB landskabsarkitekter med underrådgiver Niras

Når det gælder svømmehallen, hvor et udbud har kørt sideløbende med det på udearealerne, står konkurrencen mellem:

  • Morten C. Henriksen A/S med underrådgivere Kullegaard A/S, Torkil Laursen A/S, Midtconsult A/S, Dish Danske Idrætssvømmehaller A/S
  • Raunstrup Byggeri A/S med underrådgivere Creo Arkitekter A/S, Alectia A/S
    Vestergaard Nielsen A/S med underrådgivere Mangor & Nagel A/S, Sweco A/S
  • G.V.L. Entreprise A/S med underrådgivere GPP Arkitekter A/S, Bay Arch, MOE A/S, Aqua-Teknik A/S

Kilde: Frederikssund Kommunes hjemmeside

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141