23948sdkhjf

Building Green godt fra start i Aarhus

Arrangørerne var tilfredse efter førstedagen af den grønne messe i Aarhus

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at trække Building Green til Aarhus, og når jeg ser programmet for de to dage, så håber jeg, at vi ses igen til næste år!

Rådmand Kristian Würtz (S) holdt ikke begejstringen tilbage, da han som åbningstaler skulle sætte ord på, hvad folk med interesse for bæredygtigt byggeri vil få ud af at besøge den første jyske udgave af Building Green, som åbnede onsdag i Aarhus.

Kristian Würtz er tilsyneladende ikke den eneste med den opfattelse. Allerede fra morgenstunden var der fyldt godt op foran scenerne og ude blandt de 69 udstillere, der er blevet plads til i Centralværkstedet.

De intime lokaler kunne til tider føles en anelse trange med det massive rykind. Til gengæld tilbyder det ombyggede jernbaneværksted fra 1862 en perfekt ramme om det bæredygtighedstema, der er omdrejningspunkt for Building Green.

- Det er mit indtryk, at det har været en rigtig god førstedag. Der er blevet netværket, og der har været knald på ved standene. Vi havde håbet på 1.000 besøgende i alt i løbet af de to dage og kan se, at vi allerede nu er langt over det tal, så vi er meget, meget tilfredse, sagde projektleder Sarah Elhauge, da Building Supply fangede hende midt på eftermiddagen.

Projektlederens fornemmelse blev bekræftet et par timer senere. Da dørene lukkede klokken 17.00, havde tælleren passeret 1.400 besøgende, og med den opbakning peger alt på, at Building Green opfylder Kristian Würtz’ ønske og vender tilbage til Aarhus i 2018.

- Vi havde på forhånd troet, at en event i Aarhus ville være realistisk hvert andet år. Men interessen er så stor, at jeg er 99,9 procent sikker på, at vi kommer tilbage igen allerede til næste år, siger Sarah Elhauge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109