23948sdkhjf

Vestjyske ingeniører rykker i nyt domicil

Det nye domcil skal bidrage til fortsat vækst i rådgivervirksomheden
Antallet af ansatte er fordoblet på få år hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Ingeniør’ne A/S. Derfor er virksomheden nu rykket ind i et nyt hovedkontor i hjertet af Esbjerg, hvor der er basis for yderligere ekspanision.

Halvdelen af Ingeniør’nes 85 ansatte får arbejdsplads i det nye domicil, som er et tidligere postkontor opført i 1991. Resten har kontorer i virksomhedens andre afdelinger i Kolding og Odense, og flytningen til det tidligere postkontor rummer ifølge direktør John Andresen en vis symbolik.

- Flytningen til et tidligere postkontor fra 1991 rummer en symbolik, der udmærket dækker vores måde at drive virksomhed på. Vi ønsker at være synlige, men ville ikke have det godt med at bo i et stort glaspalads. Synligheden og den gode tilgængelighed fra vores tidligere bygninger er bevaret, og vi har oven i fået gode forhold for medarbejderne og har i alle henseender fremtidssikret vores hovedkontor, siger John Andresen i en pressemeddelelse.

Ny afdeling i Odense

Ingeniør’ne har særligt i de seneste to år været igennem en vækstperiode, hvor medarbejderantallet er øget med godt 30 procent.

Rådgivervirksomheden øgede desuden i sit senest offentliggjorte regnskab fra 2015 bruttofortjenesten fra 29,7 til 40,6 mio. kroner, mens bundlinjen steg godt 3,3 mio. kroner til 9,4 mio. kroner før skat

Samtidig indviede virksomheden en ny afdeling i Odense den 1. maj sidste år, der med nu 10 ansatte er ved at få et fodfæste på Fyn med blandt andet rådgivning på flere boligprojekter på Odense Havn for lokale totalentreprenører og rådgivning for boligforeninger.

Virksomheden
Ingeniør’ne A/S er stiftet af Frits Nielsen i 1972.
I sin nuværende form ejes rådgivervirksomheden af seks partnere. Foruden adm. direktør John Andresen er det Erik Grøn, Michael Jensen, Erling Hjorth Sørensen, Anders Astrup og Henrik Bilberg.
Sidstnævnte er afdelingsleder i Kolding og blev medejer 1. januar 2017.

Landsdækkende rådgiver

Tidligere er hovedparten af omsætningen hentet i nærområdet omkring Esbjerg, men er i de senere år blevet landsdækkende, hvor projekterne har byggesummer på op til en halv milliard kroner. Det omfatter blandt andet en ny sengebygning på Sydvestjysk Sygehus samt store boligbyggerier i Aarhus, Aalborg og København,

Porteføljen omfatter omkring 500 byggesager, og det har også betydet, at afdelingen i Kolding, der har over 30 ansatte, blev udvidet i efteråret og forberedt til fortsat vækst.

- I det hele taget er det kendetegnende, at vi vil være lokalt forankrede hvad angår medarbejdere og samarbejdspartnere, når vi etablerer afdelinger. Ligeledes ønsker vi at skabe et fagligt miljø, hvor vi hvert sted har alle ingeniørområder i huset, så vi dækker konstruktion, installation, bygherrerådgivning og projektledelse, siger John Andresen.

Ingeniør’ne A/S
Millioner kroner
2015 2014
Bruttofortjeneste 40,6 29,7
Driftsresultat 9,3 6,0
Resultat før skat 9,4 6,1
Årets resultat 7,4 5,0
Egenkapital 11,9 8,0

Regnskabet er afsluttet den 31. december 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109