23948sdkhjf

Nye kræfter til KFS Boligbyg

Nordjyske KFS Boligbyg har efter turnaround og generationsskifte fået ny tegnestueleder og ny salgs- og marketingchef
I kølvandet på et generationsskifte mellem far og datter er der ansat både salgschef og tegnestueleder i det nordjyske byggefirma KFS Boligbyg A/S.

Efter år med turnaround har KFS Boligbyg formået at vende skuden og kom ud af sidste regnskabsår med en omsætning på 100 mio. kroner og et fornuftigt overskud.

Ditte Maria Kollerup er i dag adm. direktør for KFS Boligbyg, som hendes far, Kurt Flemming Sørensen, stiftede i 1983. Generationsskiftet er afsluttet, og han er stadig en del af virksomhedens daglige drift. Stifteren arbejder tæt sammen med sin datter, som har været en del af KFS siden 2003.

Nye nøglemedarbejdere

To nye medarbejdere får en central rolle i byggefirmaet fra Støvring. Den ene er arkitekt Frederik Hjardemaal, som i november begyndte som tegnestueleder:

- Han tilfører holdet fremragende 3D-kompetencer, og så har han bare god stil. Han ved, hvad kunderne vil have, og han er virkelig dygtig til at formidle det, siger Ditte Maria Kollerup.

Desuden er Kenneth Poulsen startet som salgs- og marketingchef. Hans opgave er, som det er formuleret i en pressemeddelelse fra virksomheden, "at sikre, at alle kunder får en professionel og personlig rådgivning med fokus på ro i maven, gennemsigtighed og økonomi".

- Kenneth Poulsen er superdygtig til at rådgive familier til de rette valg, og så har han en solid erfaring fra branchen, siger Ditte Maria Kollerup.

Nye standarder

Læs også: Husbygger siger farvel til grundlæggeren

Sammen med den nordjyske byggerådgiver Søren Agesen udgør de to nu salgsteamet, mens Ditte Maria Kollerup flytter sit fokus til andre opgaver.

Firmaets ambition er ifølge Ditte Maria Kollerup at skabe Danmarks bedste kundeoplevelse.

Strategien indeholder samtidig et mål om at levere byggeri til konkurrencedygtige priser. Det mål forventer virksomheden at indfri ved at vælge de dygtigste folk og derved højne kvalitet, reducere fejl og købe rigtigt ind.

Barsk finanskrise

Læs også: Når kransekagefiguren går på deltid

Virksomheden har oplevet strid modvind, og var under finanskrisen i 2008 gennem en turnaround med nedskæringer. De gik fra omkring 150 medarbejdere til 28, men i dag står virksomheden med et hold af 52 fastansatte med erfaring og en høj gennemsnitlig anciennitet.

- Nu glæder vi os til fremtiden. Alle KFS’ere og mange samarbejdspartnere er allerede inddraget i forandringsprocessen, siger Ditte Maria Kollerup.

To vigtige værdier for ledelsen og medarbejderne er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at det skal være en god oplevelse at være kunde hos firmaet.

- Det bliver det med en hverdag, hvor der er tid til at gøre tingene ordentligt. Og tid koster penge. Det er en høj ambition, og det kræver, at vi er superskarpe i alt, hvad vi gør, siger Ditte Maria Kollerup.

KFS Boligbyg A/S
KFS Boligbyg i Støvring i Nordjylland blev stiftet i 1983.
Omsætning: 100 mio. kroner.
Antal fastansatte: 52.
I dag ejes og drives firmaet af 2. generation, Ditte Maria Kollerup, som begyndte i virksomheden i 2003.
Firmaet bygger boliger og skræddersyer til den enkelte kunde, på et bæredygtigt grundlag.
KFS Boligbyg har egen tegnestue og faste håndværkere.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141