23948sdkhjf

Fleksibilitet tiltrækker selvstændig elektriker

De to nye installationsuddannelser, der udbydes over nettet, har indtil videre modtaget 14 ansøgninger
Siden det blev muligt at ansøge om optagelse på den nye online installatøruddannelse den 1. november, har University College Nordjylland (UCN) modtaget 14 ansøgninger.

Otte ansøgninger til elinstallatør-uddannelsen og seks til vvs-installatøruddannelsen.

En af de elektrikere, der vil i gang med at læse til el-installatør online, er Peter Stiller fra Aalborg. Han har mere end 25 års erhvervserfaring som elektriker og driver i dag virksomheden LinkTech, der leverer IT- og AV-løsninger til store og små virksomheder.

- Jeg har i mange år gerne villet have installatøruddannelsen, så jeg ikke er afhængig af at have en installatør ansat med autorisationen, siger han i en pressemeddelelse fra UCN.

Det er dog ikke muligt for ham at kombinere det at drive selvstændig virksomhed med et almindeligt fuldtidsstudium.

- Det kan imidlertid lade sig gøre med online-uddannelsen. Jeg er vant til at arbejde mange timer og regner derfor også med at kunne afsætte den nødvendige tid til uddannelsen. Jeg har blandt andet en del kontortid, hvor jeg også kan få tid til studierne, forklarer Peter Stiller.

Peter Stiller bliver dermed en af de første studerende på den nye 2-årige online el-installatøruddannelse. Målsætningen fra UCN er et hold på 15 studerende for elinstallatør-uddannelsen ved opstart i februar, mens man satser på, at 10 personer vil søge ind på vvs-installatøruddannelsen.

munk

Læs også: " Uddannelse til installatør udbydes online ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094