23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll Danmark, Moe og Niras
Rambøll Danmark

Søren Brøndum er udnævnt til direktionsmedlem med titel af executive director hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll Danmark. Han blev i 1991 ingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i optimering af vindmøllekonstruktioner. I 1996 supplerede han sin teoretiske viden med en HD i organisation og ledelse fra Copenhagen Business School.

I 2000 blev han udnævnt til projektdirektør for udviklingen af Ørestad. Siden har han stået i spidsen for nogle af Rambølls største projekter. For tre år siden blev han udnævnt til direktør for den østlige transportdivision i Rambøll Danmark, indtil han i 2015 blev direktør sektionens internationale projektdivision.

Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har udnævnt Jens Holm til projektchef i Byggeri & Design på firmaets kontor i Aarhus.

Jens Holm er uddannet diplomingeniør i stærkstrøm og har otte års erfaring. Han har været hos Moe siden 2012, hvor han blandt andet har været projektleder på flere komplekse projekter, såsom det nye Psykiatriske Hospital i Vejle, der opføres i OPP.

Hos Moes division Infrastruktur på firmaets hovedkontor i København er Christian Hornstrup blevet udnævnt til projektchef inden for broer.

Christian Hornstrup er uddannet civilingeniør og har syv års erfaring, hvor han blandt andet har arbejdet som projekt- og fagleder på flere større infrastrukturprojekter i Danmark og udlandet.

Christian Hornstrup har arbejdet med styring af danske og internationale design teams og har desuden været involveret i at videreudvikle og opbygge offshoring setups i Indien og Filippinerne. Han har en solid broteknisk baggrund inden for statisk og dynamisk analyse, 3D-projektering samt parametrisk design.

Niras

Civilingeniør Johannes Jensen er ansat hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras.

32-årige Johannes Jensen kommer fra et job hos rådgivningsvirksomheden D.A.I., hvor han projekterede daginstitutioner og renoverede boligbyggeri og har eksempelvis været med til at projektere Slagelse Sportscollege og renovere Nydamsparkens boligblokke i Aarhus Nord.

Hos Niras skal Johannes Jensen arbejde med installationer og specielt rådgive om energi- og indeklimaforhold i første omgang i forbindelse med et konkurrenceprojekt om den nye arkitektskole i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156