23948sdkhjf

Rådgiver åbner kontor i Kolding

Spangenberg & Madsen vil være tættere på kunder og projekter i blandt andet trekantsområdet
Ønsket om at komme geografisk tættere på kunder og projekter i trekantsområdet har fået det rådgivende ingeniørfirma Spangenberg & Madsen til at åbne nyt kontor i Kolding.

"Vi har valgt Kolding af flere årsager. Dels er det en virkelig dejlig by med charme, energi og et sprudlende erhvervsmiljø, dels kan vi med base i Kolding nu komme endnu tættere på vores kunder og projekter i trekantsområdet, men også længere mod syd, mod vest og mod Fyn", fortæller Michael Søgaard Rasmussen, adm. direktør og medindehaver af virksomheden i en pressemeddelelse.

"Og samtidigt vil vi gerne bidrage til udviklingen med nye arbejdspladser og vækstmuligheder for virksomheder i området, så vi er med til at udvikle og fastholde de dygtige ingeniører i området", fortsætter han.

Kolding er kontor nummer fire

Leder af det nye kontor på Kokholm, som er Spangenberg & Madsens fjerde, bliver Christian Norsgaard, der tilbage i 2011 som 23-årig startede i praktik hos virksomheden.

Han vil ligesom på de andre kontorer også prioritere familieånden.

Selvom Spangenberg & Madsen de seneste fem år er vokset fra 13 medarbejdere til i dag at tælle 40, er det stadig den flade struktur med kort vej til beslutninger, fokus på faglighederne og den uformelle tone, der kendetegner miljøet.

Spangenberg & Madsen har udover kontoret i Kolding til huse i København, Aarhus og Næstved, og organisationen fungerer som en samlet enhed.

Spangenberg & Madsen
Spangenberg & Madsen, der er grundlagt i 1905, er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer.
Virksomhedens første opgave bestod i elektrificering af Horsens by.
Spangenberg & Madsen har de seneste år været igennem en strategisk forvandling fra decideret el-ingeniørvirksomhed til i dag at være en komplet teknologirådgiver, der rådgiver indenfor fag som el, VVS, ventilation, brand, sikring, energi og i høj grad også indeklima og bæredygtighed.
Firmaet beskæftiger sig med ingeniørrådgivning, bygherrerådgivning, projektledelse, projektering og tilsyn med projekter for såvel private som offentlige bygherrer inden for jernbaneanlæg, el-forsyningsanlæg, sygehuse, industrianlæg, skoler, lufthavne, kontor- og boligbyggeri etc.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112